Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hehe, dobrej pokus o vtip, pneu s hroty tak leda na nejakou ctyrkolku, s kterou budes jezdit nekde po poli a lesnich cestach, na auto fakt nee ( mozna jeste tak na rallyovy special nekam na okruh v Sosnove, coz asi nebude tvuj pripad :D )

je to:

1) zakazany

2) nepouzitelny (ve chvili kdy se dostanes na pevnej asfaltovej podklad bez snehu, jsou hroty o drzku)

Odesláno

jjo budu se muset podivat po kvalitnich zimacich,chci az to auto prostě jede,letos prvni zimni sezona na 406 tak mam s toho trochu obavy ,

predešle vozy byli kapanek lehči na vaze:D

Odesláno

To, že jsou u nás pneu s hroty zakázané, souhlas.

Podle mne není ale pravda, že jsou pneu s hroty na asfaltu o držku a nepoužitelné jinde než na sněhu. Jezdím teď častěji do Moskvy - tam na těchto pneu jezdí běžně a to i superluxusní auta. Kromě toho, že dělají na asfaltu šílený rachot, nepozoroval jsem žádné problémy.

Doporučení na GoodYear UG 7+ podporuju, pozitivní zkušenost mám i já.

Odesláno

no je pravda ze asi zalezi na provedeni a hlavne delce hrotu, ale myslim, ze ty kovove hroty muzou na asfaltu nebo kostkach klouzat

Odesláno

hodně lidí říka že jsou s GoodYear UG 7+spokojeni a doporučuji je. tak sem je objednal na zelenou 406.

na svoji mam už 3 roky Pirelli Sottozero I a spokojenost

Odesláno

Má li někdo zájem mám asi stovku těchto hrotů ,kloužou akorát na kostkách čím víc hrotů tím to víc drží na ledě ujet sněhu ale zase klouže na kostkách. Jdou nasadit i na pneu i co nemají otvory ty se dají odvrtat.Otom by se dalo dlouho debatovat ,před 30 lety jsem dělal stovky pnu a spokojenost také se ale mnohem méně solilo atd atd.

Odesláno

OK406: Podle toho co jsem slyšel pár let zpět to zakázali i pro sanitky, hasiče apod. Prostě správa cest to musí zprůjezdnit.

Odesláno

ma někdo Continental winter contact TS 830 ? maj lepši výsledky na sněhu oproti Goodyear ultrgrip 7+ v testu ADAC za rok 09

Odesláno

Používám Michelin Primacy Alpin PA3 .... někam do hor budou asi lepší ty GoodYeary, ale pokud jezdíte jako já většinu zimy po městě, kde je klasická sněhová pokrývka, nebo dost často sucho, pak doporučuji přávě ty Michelinky, jelikož jejich hlučnost, provozní náklady, ale především opotřebení (VerschleiS) právě na suchu jsou bezkonkurenční ... viz odkaz

TEST

Odesláno

pneu vranik, protektory s příměsí křemíku...

Vím že tu někdo bude řikat že protektory nic moc, ale ja už je nějaky čas používám od favorita, clia, teď 306 a nemohu si vynachválit, použivám jen zimní ale bez toho křemíku zatím...

Cena je taky přijemná, jsou to protektory za tepla dělané, možná lepší než ty co se dělaj za studena. Vice pneuvranik.cz

Odesláno

Protektory už nikdy... Nikdo nedá záruku, že je vnitřek 100%... Mě už dva (kdysy) vypekly. Já používám Dunlop winter response (asymetrika) a naprostá spokojenost. Optimálně kombinovaná guma na silnici, sníh a led. UG7+ taky supr, lepší na sníh. Jde o to zvážit, na co pneu bude převážně používána.. U mě jednoznačně silnice/dálnice.

Odesláno

Já jsem loňskou zimu odjezdil na pneu Firestone winterhawk 2 které měli za sebou už 2 zimy a bez problémů a to bylo u nás sněhu po kokot:bojim.Podívej se jak ty gumy vychází v tom testu co tu dal matii.Jsou třetí,ale od spodu :D Na letošní zimu jsem koupil vredestein snowtrac 3 tak uvidím. Hřeby jsou podle mě zbytečné,jen je třeba cit v noze na plynu,spojce a pak není problém.:super

Odesláno

kotis: si je kup a pak poreferuj. ( na stavu CZ/SK silnic se použitím pneu s hroty nic nezmění)

zbytek: ano, ta vaše značka je nejlepší, protože jinak byste si jinou nekoupili...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...