Kotis Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 nemá někdo zkušenosti s pneu s hroty? Uvažuji na zimu na moji 406? Citovat
shark734 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 neviem ako u vas, ale tu je to zakazane...ani sanitky to uz nemozu pouzivat Citovat
BV406 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 kde by jsi s tim chtel jezdit, po vysolenych cestach ??? Citovat
Ferry Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 hehe, dobrej pokus o vtip, pneu s hroty tak leda na nejakou ctyrkolku, s kterou budes jezdit nekde po poli a lesnich cestach, na auto fakt nee ( mozna jeste tak na rallyovy special nekam na okruh v Sosnove, coz asi nebude tvuj pripad ) je to: 1) zakazany 2) nepouzitelny (ve chvili kdy se dostanes na pevnej asfaltovej podklad bez snehu, jsou hroty o drzku) Citovat
OK406 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Mohou používat vozidla RZS (sanitky), ale vzhledem k ceně za pneu + opotřebení je nepoužívají. Možná v horských oblastech. Citovat
Kotis Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 jjo budu se muset podivat po kvalitnich zimacich,chci az to auto prostě jede,letos prvni zimni sezona na 406 tak mam s toho trochu obavy , predešle vozy byli kapanek lehči na vaze:D Citovat
jbily Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 To, že jsou u nás pneu s hroty zakázané, souhlas. Podle mne není ale pravda, že jsou pneu s hroty na asfaltu o držku a nepoužitelné jinde než na sněhu. Jezdím teď častěji do Moskvy - tam na těchto pneu jezdí běžně a to i superluxusní auta. Kromě toho, že dělají na asfaltu šílený rachot, nepozoroval jsem žádné problémy. Doporučení na GoodYear UG 7+ podporuju, pozitivní zkušenost mám i já. Citovat
Ferry Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 no je pravda ze asi zalezi na provedeni a hlavne delce hrotu, ale myslim, ze ty kovove hroty muzou na asfaltu nebo kostkach klouzat Citovat
čakom Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 hodně lidí říka že jsou s GoodYear UG 7+spokojeni a doporučuji je. tak sem je objednal na zelenou 406. na svoji mam už 3 roky Pirelli Sottozero I a spokojenost Citovat
stařék Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Má li někdo zájem mám asi stovku těchto hrotů ,kloužou akorát na kostkách čím víc hrotů tím to víc drží na ledě ujet sněhu ale zase klouže na kostkách. Jdou nasadit i na pneu i co nemají otvory ty se dají odvrtat.Otom by se dalo dlouho debatovat ,před 30 lety jsem dělal stovky pnu a spokojenost také se ale mnohem méně solilo atd atd. Citovat
Marcel505 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 OK406: Podle toho co jsem slyšel pár let zpět to zakázali i pro sanitky, hasiče apod. Prostě správa cest to musí zprůjezdnit. Citovat
Kotis Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 ma někdo Continental winter contact TS 830 ? maj lepši výsledky na sněhu oproti Goodyear ultrgrip 7+ v testu ADAC za rok 09 Citovat
matii Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Používám Michelin Primacy Alpin PA3 .... někam do hor budou asi lepší ty GoodYeary, ale pokud jezdíte jako já většinu zimy po městě, kde je klasická sněhová pokrývka, nebo dost často sucho, pak doporučuji přávě ty Michelinky, jelikož jejich hlučnost, provozní náklady, ale především opotřebení (VerschleiS) právě na suchu jsou bezkonkurenční ... viz odkaz TEST Citovat
abio Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 pneu vranik, protektory s příměsí křemíku... Vím že tu někdo bude řikat že protektory nic moc, ale ja už je nějaky čas používám od favorita, clia, teď 306 a nemohu si vynachválit, použivám jen zimní ale bez toho křemíku zatím... Cena je taky přijemná, jsou to protektory za tepla dělané, možná lepší než ty co se dělaj za studena. Vice pneuvranik.cz Citovat
Edison Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Protektory už nikdy... Nikdo nedá záruku, že je vnitřek 100%... Mě už dva (kdysy) vypekly. Já používám Dunlop winter response (asymetrika) a naprostá spokojenost. Optimálně kombinovaná guma na silnici, sníh a led. UG7+ taky supr, lepší na sníh. Jde o to zvážit, na co pneu bude převážně používána.. U mě jednoznačně silnice/dálnice. Citovat
Fusion Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Myslím, že když se takto bojíš zimy, bude lepší když si místo hrotů uděláš pár hodinek zábavy na parkovišti až padne trochu deka. Citovat
Davidf Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Já jsem loňskou zimu odjezdil na pneu Firestone winterhawk 2 které měli za sebou už 2 zimy a bez problémů a to bylo u nás sněhu po kokot:bojim.Podívej se jak ty gumy vychází v tom testu co tu dal matii.Jsou třetí,ale od spodu Na letošní zimu jsem koupil vredestein snowtrac 3 tak uvidím. Hřeby jsou podle mě zbytečné,jen je třeba cit v noze na plynu,spojce a pak není problém. Citovat
vix Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 kotis: si je kup a pak poreferuj. ( na stavu CZ/SK silnic se použitím pneu s hroty nic nezmění) zbytek: ano, ta vaše značka je nejlepší, protože jinak byste si jinou nekoupili... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.