Razzor0 Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Jo jo to odvětrání je zatím pro mě druhořadá věc,te´d se soustředím na kompletní sání a pak ještě výfuk,klapku už jsem zvládnul..... pocuj mam 1,4 8v 2002 rv minule som tiez rozobral skrtiacu reku ju vycistim... ako bola dost ze zasvinena takze to nebolo nadarmo len teraz otazka ze ci by mi pasovala do mojej 1,4 skrtiaca z 1,6 a ci by to malo aj nejaky narast vykonu resp apson niecoho. kazdopadne ta moja je nejaka plastova cela nie jak ta co tu mas na obrazku dik Citovat
winco Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 takže musiš najskor povedať či maš klapku leketricku alebo na lanko dalej, samotna klapka by nepasovala, možna jo, ale krokovy motorčke/volnobežny ventil ma 1,6 inak ako 1,4....1,4 to ma sučasť klapky takže celkovo priemer klapky je menší (1,4) aby si to mohol zladiť potrebuješ cele sacie parohy s klapkou a čidlami tie ti na halvu otora budu pasovať na 100% ak by si vymenil cele sanie aj sklapkou tak to bude mať určite učinok, mierny narast výkonu a trošku posunutie krutiacieho momentu v rozsahu otačok PS: ak máš elektronicku klapku tak ti to nespraviš, pretože 1,6 bola vždy lankova, taže ty s tvojim elektrickym plynovim pedalom ju nebudeš mocť vedieť ovladať Citovat
Razzor0 Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 takže musiš najskor povedať či maš klapku leketricku alebo na lanko dalej, samotna klapka by nepasovala, možna jo, ale krokovy motorčke/volnobežny ventil ma 1,6 inak ako 1,4....1,4 to ma sučasť klapky takže celkovo priemer klapky je menší (1,4) aby si to mohol zladiť potrebuješ cele sacie parohy s klapkou a čidlami tie ti na halvu otora budu pasovať na 100% ak by si vymenil cele sanie aj sklapkou tak to bude mať určite učinok, mierny narast výkonu a trošku posunutie krutiacieho momentu v rozsahu otačok PS: ak máš elektronicku klapku tak ti to nespraviš, pretože 1,6 bola vždy lankova, taže ty s tvojim elektrickym plynovim pedalom ju nebudeš mocť vedieť ovladať Mam tam klasicne lanko, cize cele sanie plus skrtiaca z 1,6 a malo by to ist ? Nwm ale asi bude treba nastavit aj riadiacku ni ? aby to malo spravny efekt Citovat
winco Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 nie nie nebude nič treba nastavovať, ono to pojde určite v pohode pojde tam viacej vzduchu ale zas nie až príliš aby si jel na chudobnu zmes čidla aj všetko su rovnake takže jednotka zisti že ti tam ide viacej vzduchu tak pusti viacej paliva. pripadne by som skusil ešte vymeniť seriovy regulator tlaku paliva za štelovatelny športový takže pri sošliapnuti plynu bude okamžita akceleracia pretože pojde okamžite dostatok paliva do valcov ygnor ma asi to svoje sanie stale na predaj Citovat
ygnor206 Odesláno 31. květen 2012 Autor Odesláno 31. květen 2012 No koukám winco jak ti pěkně jde za mě odpovídat...dík šetří mi to práci:D jo a sání s klapkou mám,nikde jí sice nenabízím ale kdyby byl zájem tak by nebyl problém:roker Citovat
winco Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 promiň jestli vadi tak vic krat nebudu :D a nemáš zač :-P teda neaku tu slivovici na zraze :-P [upravil dne 31/5/12 22:25 od winco] Citovat
ygnor206 Odesláno 1. červen 2012 Autor Odesláno 1. červen 2012 Nojo slivovicu,ale k čemu když si celý sraz nespustil oči ze svý krásky a i kdyby tam slivovice tekla v potoku tak by to s tebou nehlo Citovat
winco Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 Tento rok mam odvoz bud cinic alebo ma kraska soferuje tak se neham ukecat Citovat
lukygod Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 To sání bys nechal za kolik ygnor? Možná bych taky uvažoval... Citovat
ygnor206 Odesláno 8. červenec 2012 Autor Odesláno 8. červenec 2012 Promiň nesleduju to tu tak často,lepší je SZ čehož se všimnu hned,jestli zájem trvá tak dej vědět Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.