Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno
Jo jo to odvětrání je zatím pro mě druhořadá věc,te´d se soustředím na kompletní sání a pak ještě výfuk,klapku už jsem zvládnul.....

pocuj mam 1,4 8v 2002 rv

minule som tiez rozobral skrtiacu reku ju vycistim... ako bola dost ze zasvinena takze to nebolo nadarmo len teraz otazka ze ci by mi pasovala do mojej 1,4 skrtiaca z 1,6 a ci by to malo aj nejaky narast vykonu resp apson niecoho. kazdopadne ta moja je nejaka plastova cela nie jak ta co tu mas na obrazku ;) dik

Odesláno

takže musiš najskor povedať či maš klapku leketricku alebo na lanko :)

dalej, samotna klapka by nepasovala, možna jo, ale krokovy motorčke/volnobežny ventil ma 1,6 inak ako 1,4....1,4 to ma sučasť klapky takže celkovo priemer klapky je menší (1,4)

aby si to mohol zladiť potrebuješ cele sacie parohy s klapkou a čidlami :) tie ti na halvu otora budu pasovať na 100%

ak by si vymenil cele sanie aj sklapkou tak to bude mať určite učinok, mierny narast výkonu a trošku posunutie krutiacieho momentu v rozsahu otačok :)

PS: ak máš elektronicku klapku tak ti to nespraviš, pretože 1,6 bola vždy lankova, taže ty s tvojim elektrickym plynovim pedalom ju nebudeš mocť vedieť ovladať

Odesláno
takže musiš najskor povedať či maš klapku leketricku alebo na lanko :)

dalej, samotna klapka by nepasovala, možna jo, ale krokovy motorčke/volnobežny ventil ma 1,6 inak ako 1,4....1,4 to ma sučasť klapky takže celkovo priemer klapky je menší (1,4)

aby si to mohol zladiť potrebuješ cele sacie parohy s klapkou a čidlami :) tie ti na halvu otora budu pasovať na 100%

ak by si vymenil cele sanie aj sklapkou tak to bude mať určite učinok, mierny narast výkonu a trošku posunutie krutiacieho momentu v rozsahu otačok :)

PS: ak máš elektronicku klapku tak ti to nespraviš, pretože 1,6 bola vždy lankova, taže ty s tvojim elektrickym plynovim pedalom ju nebudeš mocť vedieť ovladať

Mam tam klasicne lanko, cize cele sanie plus skrtiaca z 1,6 a malo by to ist ? Nwm ale asi bude treba nastavit aj riadiacku ni ? aby to malo spravny efekt

Odesláno

nie nie :) nebude nič treba nastavovať, ono to pojde určite v pohode :) pojde tam viacej vzduchu ale zas nie až príliš aby si jel na chudobnu zmes :) čidla aj všetko su rovnake takže jednotka zisti že ti tam ide viacej vzduchu tak pusti viacej paliva. pripadne by som skusil ešte vymeniť seriovy regulator tlaku paliva za štelovatelny športový takže pri sošliapnuti plynu bude okamžita akceleracia pretože pojde okamžite dostatok paliva do valcov :D

ygnor ma asi to svoje sanie stale na predaj :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

No koukám winco jak ti pěkně jde za mě odpovídat...dík šetří mi to práci:D

jo a sání s klapkou mám,nikde jí sice nenabízím ale kdyby byl zájem tak by nebyl problém:roker

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...