Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot - zajímavý francouzský výrobek


willy

Recommended Posts

A je dobře, že někdo na ty \"hloupé\" a \"zbytečné\" dotazy odpoví. Protože proto tady to fórum je.

Když tak je určitě možný nechat založit novou rubriku s názvem \"Servis pro pokročilé\", kam by mohli uživatelé jen po složení nějakých zkoušek.:D:D:D Zoby by mohl napsat testové otázky a podle toho, jak na ně žadatel odpoví by mu povolil nebo nepovolil přispívat do tohoto \"vyššího servisu\". A už by se nemusel rozčilovat nad otázkami typu jak se mění žárovka v zadním světle...:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Schelinger : chytli ho , zbili ho, willyho:D

Tohle forum je pro lidi, pro vsechny lidi, tedy i pro blbe, nesmyslne, znalecke, naivni prispevky, kdyz si prohlednu prispevky na jinych forech, tak musim rict, ze ten Lvickovsky vynika hlavne tolerantnosti a tak by to i melo zustat.

Howgh, tva mana:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Ja cetl v Autocaru typicky postoj francouzskeho ridice ... jede si na 4rku 50kmh po okresce, stoci to nekde na polni cestu a jede ... proste nezajem ... jedna ruka na volantu druha na radicce. Ploha leziciho strelce. Jedine co ocekava od auta je aby melo komfortni podvozek, bylo maximalne poslehlive(nezamenovat za bezchybne), motor co jede a jede a jede a design. vsecko ostatni je nepodstatne ... bylo to tam napsano barviteji ale kdyz se podivate na 309tky/205tky z roku 86 tak proste jedou :) a jedou ... a nereznou.:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak tak ctu tak sou 405ky na chlup stejny! Mam naprosto totozny zavady, az na to ze mi to chlasta oleje jako fritak v hotelu :(

Po mesici sem vyresil v podstate vsechny zavady a asi budu spokojenej... :) jeste mi zbyva vyresit strileni do sani na LPG a geometrii a auto je jako novy, zatim.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jedinkrat me nechal milacek ve stychu... moji blbosti... rozsypal se mi alarm tak, ze po zamknuti nechal svitit svetla, kterejma mel jenom zablikat, ze se jako louci a tesi na shledanou... nechal jsem to a odpojoval jsem tyden baterku ( blbec, nooo :-) ) az jsem holt jednoho dne, shodou okolnosti na horach pri otvirani kapoty urval lanko a vypojenou baterku jsem nemohl zapojit... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... jooooo a jednou me nechal milacek na chvili viset v Parizi na ChampsElysees :-))) jak romanticke a prihodne :-)))

- stavalo se mi, ze kdyz jsem chtel nastartovat, nedelo se nic, otocim klickem do polohy tesne pred startovanim, kontrolky sviti, reagujou, otocim na startovani a nic... vsechno zhaslo a nic.... treba pet minut nic, najednou hop a uz to jelo... No a tohle se mi stalo na petiproude ulici, ve tretim pruhu, cca treti auto v poradi cekajici na semaforu... padla zelena, slapnu na plyn, pustim spojku a hop, chcip............. otocim klickem a nic.... pak uz pamatuju jen blikacky, nejaky nervozni troubeni a odtazeni ke krajnici.... po par minutach jsem to vzdal, auto ne a ne chytnout - proste otocil jsme ze chci startovat, vsechno zhaslo a nic... pet minut a nic... tak nakonec pritulkyne vystoupila, zasla za policistou opodal a lamanou francouzstinou zkusila poprosit o pomoc... nakonec jsme se domluvili plynnou anglictinou, ze nas roztlaci.... silny cernoch jednou rukou ( !!! ) sahnul na milacka a na 3 metrech uz jsem mel motor opet v otackach :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajimava diskuze.Souhlasim s vetsinou nazoru o starsich typech pegin (205,309,405,atd.).Jiz stary,nezrezli,samozrejmne s urcityma chybama ale hlavne jsou SPOLEHLIVY!!! :cool:

Zajimalo by me kolik,tak muze vydrzet 1,8D motor se standartni udrzbou (olej,filtry,rozvodak,atd.) a normalni jizdou??? 300K,400K,500K ci vice km??? No ja se jen ptam proto,ze uz mam kolem 350K najeto a motor jede jako hodinky... :cool: :cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napsán autorem zoby

no nebudem to rozmazávat, asi by to stejně nikam nevedlo, já váš názor beru, tak mi neberte ten můj.

Zoby klid, tys to nepochopil protoze nemas 405-tku ja ji mam a tak je mi ten clanek jasnej. Vsechny zavady totiz mam a dost jsem se usmal ze tech dvojcat jezdi po silnicich hodne.:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...