Roman Posted March 21, 2002 Share Posted March 21, 2002 Čau lidi,mám 405SRI navíc v automatu a někdy se mi stává krátce po vyjetí,že se mi rozsvítí kontrolka zapalování a po chvíli cca10-20vteřin zhasne.Na jízdních vlastnostech ale nepozoruju změnu,tak nevím...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Urbanek Tomas Posted March 22, 2002 Share Posted March 22, 2002 Cau Romane, nevim, co myslis kontrolkou zapalovani, jestli je to takovy cerveny K, tak bych ti doporucil ays nechal auto projit diagnostikou motoru. Jestli myslis jinou kontrolku, tak napis jak vypada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted March 22, 2002 Share Posted March 22, 2002 čau, není to náhodou dobíjení, nebo senzor brzdového obložení, mě taky nejdřív varoval jenom chvíli, může to být také varování na vadnou lambda sondu, diagnostiku bych taky doporučil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts