Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jeste prosim k te rucce, kdyz mi spatne brzdi, da se tedy seridit, a serizuje se tedy nejakou matkou, ktera je pod tou zaslepkou ? je nejaky specialni postup pro tuto cinnost ?

nebo staci pouze pootocit \"necim\" pod tou zaslepkou a zatahnout rucku jestli to je lepsi ? diky

Odesláno

tady máš i fotku té matky,kterou se seřizuje vůle v paknách ruční brzdy--po sundání kola a gumové zátky v kotouči strčíš šroubovák a seřizuješ tak, aby kotouč nedřel o pakny,ale aby tam taky nebyla velká vůle...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahojte, chcel by som sa spytat, ci mi viete povedat ake objednavacie cislo maju tie prachovky co idu dozadu na kotucove brzdy ? Ked mi ich robili v servise nevedeli ich zohnat, tak dufam ze mi poradite a ked ich zozeniem tak mi ich nahodia.

Odesláno

paric

těsnící gumka a prachovka pístku --4448 66

prachovky vodítek --4439 19 plus --4434 05

jsou to orig. obj. čísla peugeot--platí pro jedno zadní kolo

[upravil dne 15/11/10 11:59 ozzy56]

Odesláno

Diki moc, to druhe cislo je cela sada za cca 70Eur, ja somzohnal obchod kde mali len tie gumicky , za 30 eur obe strany, zajtra dodam cislo aj s fotkou keby niekto pripadn epotreboval pomoct s tym :)

• O 2 týdny později...
  • O 6 měsíců později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

sundáš desky, povolíš třmen (Torx50-55 už nevím) a zavěsíš ho na drát,aby nevisel na hadici, povolíš dva šroubky na čele (zepředu) kotouče a kotouč sklepneš dolů, to je vše

Odesláno

Popisuješ to celkem jednoduše. Já ale jako zkušený amater vím, že se vždy najde nějaká kravina, která mi pokazí celý celou akci. Zarezlý nebo stržený šroub atd :) No ještě jeden dotaz. Pokud budu měnit ty kotouče, doporučuje se ještě nějaká výměna částí v třemu například?

Odesláno

vždy se může najít něco, co nasere i profíka:D

mělo by se vždy vyměnit vše,co je vadné...,ale v praxi se díly jen očistí a nahodí zpět...,samozřejmě pokud není třmen na vodítkách úplně vybitý, prachovky děravé atd.--pak se musí tyto díly vyměnit

Odesláno
Popisuješ to celkem jednoduše. Já ale jako zkušený amater vím, že se vždy najde nějaká kravina, která mi pokazí celý celou akci. Zarezlý nebo stržený šroub atd :) No ještě jeden dotaz. Pokud budu měnit ty kotouče, doporučuje se ještě nějaká výměna částí v třemu například?

Někdy zlobí ty torxy co drží kotouče, takže kvalitní bit a před povolování ráznám klepnutím odrazit.

Pístky rozhýbej, pokud na posledních 5-ti mm budou váznout tak jsou asi orezlé a je potřeba je zalapovat a dát nové manžety.

Odesláno

Hlavně mít kvalitní Torxy ne čínu jak to sežvejkáš tak jsi v prdeli,já když měnil kotouče u auta manželky tak to drželo fest,postříkal jsem WD a trhákem jsem to povolil....

Odesláno

jakou doporucite vazelinu (nebo mazivo obecne) ? budu chtit menit prachovky a tyhle veci casem tak budu ty vodici tycky chtit i znovu promazat ... dik :)

• O 7 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...