Guest igorh32 Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 Zdravim.Na mojej 206tke mi jemne kolisaju volnobezne otacky.Uz pri merani na Emisnej kontrole som mal problem.Norma volnobeznych otacok pri 206je vraj 750 otacok a mne kolisali od 800 do 730.technik ani nemohol urobit potrebne merana.Chcem sa opytat ci by pomohlo vycistenie klapky.Ma niekto skusensti s niečim podobnym?Vdaka za rady. Citovat
lacek206 Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 Určiťe skús vyčisťiť klapku je to najednoduchšie riešenie ktoré určiťe pomôže (vlastná skúsenosť) no je možné žo to môže byť aj krokový motorček v saní ale zaprvé vyčisťi klapku a zbadáš čo to spravý Citovat
Dopiťák Odesláno 18. září 2010 Odesláno 18. září 2010 s klapkou vycisti i ten volnobezny ventil pokud ti motor malinko prisava olej tak se stava ze muze malinko prilepit..(volnobezny ventil se cisti ,demontuje pouze s odpojenou baterkou) Citovat
Guest igorh32 Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 Vďaka za rady.Len ako najdem ten voľnobežny ventil ?Klapku možem vyčistiť uplne alebo na viackrat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.