třídvířko Odesláno 16. září 2010 Odesláno 16. září 2010 Ahoj.Zas mám problém.Natočil jsem auto,ujel 10metrů a zhasly mi světla,přestalo hrát rádio ale zato se rosvítily všechny kontrolky,počítadlo km vynulovaný,budíky taky spadly,.Auto teda jede,ale nevim.Mám jet do Znojma,ale s tímhle pojedu tak do pr......Nestalo se Vám to někomu?Prosím o každou radu.Moc Dík... Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 16. září 2010 Odesláno 16. září 2010 Zdravím, stalo se mi něco podobnýho na 307, ale výpadek trval jen asi 1 - 2s, komplet všechno za jízdy zhaslo, budíky spadly, pak zase naběhlo. V průběhu měsíce asi dvakrát. Docela nepříjemný, hlavně v noci. Nicméně v peugeot servisu nahráli novou verzi BSI a od té doby je klid. Ale jak říkám, ty výpadky byly krátkodobý, vypadalo to jako restart jednotky. [upravil dne 16/9/10 od Michel Cuisseau] Citovat
třídvířko Odesláno 16. září 2010 Autor Odesláno 16. září 2010 No mě to udělalo taky dneska dvakrát,ale trvalo to než jsem zhasnul auto,cca 1 min,než jsem se dostal z křižovatky.Po nastartování chviličku dobrý a znovu a naběhlo to když na mě začalo pískat že nejsem připoutanej a zas dobrý.Tak uvidim až pojedu domu... Citovat
třídvířko Odesláno 16. září 2010 Autor Odesláno 16. září 2010 Musel jsem odpojit baterii,kontrolky svítí i po vytažení klíčku.Toto auto,bude zřejmě pěkná líčka na peníze.Zlatá 405,stačilo kladivo a šroubovák a jezdila furt... Citovat
filas1 Odesláno 16. září 2010 Odesláno 16. září 2010 To vis, tohle auto je trochu vic nabity elektronikou. Po odpojeni baterky je to dobry, nebo trva problem dal? Jestli jo, tak to asi jedine pichnout na diagnostiku.... Citovat
třídvířko Odesláno 16. září 2010 Autor Odesláno 16. září 2010 Jj,baterka zabrala,zatim to šlape;) Citovat
filas1 Odesláno 16. září 2010 Odesláno 16. září 2010 To vetsinou pomuze, kdyz se elektronika zblazni, odpojit baterku :-) Citovat
marko306 Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 v prvom rade si skontroluj kontakty na baterke či sú dobre dotiahnuté a nezoxidované. Vtedy zväčša robí elektrika takéto problémi. Citovat
třídvířko Odesláno 26. září 2010 Autor Odesláno 26. září 2010 Čus.Tak jsem v pátek vyrazil na Znojmo a přihodila se mi spousta věcí.Musel jsem se asi 5 km vracet domu a tím to začalo.Před Havl.Brodem,se mi z ničehož nic deaktivoval airbag,takže mi svítila kontrolka.No,zastavil jsem,zhasl motor,dobrý,nic nesvítilo tak jedu dál.Začal se mi sekat palubní PC,nešel přepínat,spotřeba nafty v danou chvíli taky absolutně neodpovídala,takže nevim.Co myslíte přehrát software?No na konec za HB,při mojí smůle,to už sem teda nepatří,jsem prorazil zadní gumu,o nějakou debilní kramli.V půl 10 večer,tma jako v pr,aut jak nasr.a já měnil kolo.No nic,poraďte alespoň s tím PC jestli máte nějakou zkušenost.Moc dík za každou radu...Jo,ještě jsem zapoměl,dnes při návratu vše OK...Nechápu [upravil dne 26.9.2010 od třídvířko] Citovat
Haryk Odesláno 26. září 2010 Odesláno 26. září 2010 něco podobného se mě stalo na Laguně svítilo ABS,potom i bag. druhý den vše OK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.