Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

čelné sklo


juzzek

Recommended Posts

Ahojte chcem vas poprosit o radu bol som v servise a nestastnou nahodou sa mechanikom podarilo rozbit čelné sklo slubili mi že ho samozrejme bezplatne vymenia ide mi ale o to že či mi daju origo peugeot sklo alebo nie a či je v tom rozdiel ale asi ano a nerad by som tam mal nejaku čínsku nahradu možem žiadat aby mi tam dal origo ako tam bolo???

Dakujem za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teda nevím jak ty, ale pokud by se stalo tohle mě a měl tam origo peugeot sklo, tak bych trval na tom, aby to nechali v peugeotu vyměnit za origo prostě do původního stavu. Musel to bejt asi nějakej dement když se mu tohle podařilo, tak ať to zacvaká. Rozhodně bych se nespokojil s nějakou náhradou. Ale je to o povaze, já jsem na tohle tvrdej a vydupal bych si to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mas fuk, ci tam daju origo alebo neorigo. Obe budu vyrobene firmou Saint-Gobain. Ziadny rozdiel medzi nimi nieje. Cisla skiel ti uz aj tak sediet nebudu ale na prednom skle to nikto neriesi, lebo je normalne, ze sa predne sklo meni. Hlavne aby tam dali sklo co tam ma byt, takze ak mas solarne sklo tak aby tam dali taketo sklo. A z tohoto pohladu je jedno ci tam bude sklo, ktore prislo z Francuzska alebo napriklad z Hornetu. Obe budu kvalitou rovnake.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ví někdo jaké to je to akustické čelné sklo?

tak už to mám:

Čelní sklo s akustickou úpravou

Použití akustického čelního skla značně omezuje hladinu hluku v interiéru vozu: čelní sklo je vybaveno vrstvou, která absorbuje nízké frekvence zvuků pocházejících z motoru a vysoké frekvence způsobené větrem a vytváří tak dokonalé akustické pohodlí.

[upravil dne 16/9/10 od Gabriel 307]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vies toto som asi ani nechcel lebo nemozem povedat ze by to bol zly servis bolo to tak ze mi montoval radio a neumyselne buchol z hlavou do zrkadla a tak rozbil sklo len dufam ze splnia to co slubili ale ak to budu natahovat alebo nieco take tak potom im \"reklamu\" urobim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...