Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aukro-Polsko


Haryk

Recommended Posts

No já platil normálně, mám účet v cizí měně,ale v polsku obecně je dost problém s nákupem věcí..... Kupoval jsem spojku a nějaký hadry, oboje byli padělky, od té doby jsem tam nekoupil nic a už taky nikdy nekoupím, možná jsem měl prostě jen smůlu na špatné prodejce, ale moc nedoporučuju tam kupuvat dražší věci....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja z SK odtial nakupujem cez www.autofra.sk ... Bral som odtial uz zhruba 20 balickov, a vsetko uplne v pohode, presne to, co som objednal ... Znackove veci som tam nehladal, iba raz som kupoval na 206 tku original klucik Valeo, bol o trocha drahsi ako ostatne, s postou a proviziou vysiel na 19,80 Eur ... Cisto kluc, s planzetou, bez elektroniky, a bol to naozaj original ... A tu som zohnal telo kluca neoriginal najlacnejsie za 45 E, takze sa to da :)

Co sa tyka handier, tak kamaratke som odtial bral kratke nohavice Adidas, normalne sme si pozreli nazov kolekcie na Sk, a vyhladali cez allegro ... Vsetko v pohode, a dorazil original ... U nas v obchode sme ich nasli najlacnejsie v akcii za 49 Eur, cez allegro, s postou, a zo vsetkym 31 Eur ... A presne to iste, ziadny fake :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje řeč. Já jsem jim ještě přidal ten samý text v češtině a angličtině. Tenkrát šlo o kompletní sadu ALU kol, v textu jsem se ptal, jestli bych mohl zaplatit předem, zda následně může poslat zásilku do Česka. Nikdo se neozval, asi jsem jim za to nestál. :)

[upravil dne 12/9/10 od peugeot09]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky kupoval a vše bez problému.......,komunikoval v pohodě,sice jsem musel použít strýčka gůgla :D ale vše bez problému,na všem,na čem jsme se domluvili vše dopadlo jak mělo !!

to Demo : tak to zase já mám opačnou zkušenost,přeložil jsem si to pomocí gůgla a hošík odepsal na meila a normálně komunikoval,sice jsem taky nevěřil poprvý,že to dopadne tak dobře ale dopadlo,což je fajn,já tam tenkrát kupoval páčku na ovládání tempomatu a koupil jsem za super peníz celé ovládání páček za cenu cca 25 euro,takže moje zkušenost je dobrá.....

[upravil dne 13/9/10 od Burisek]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 8 měsíců později...
Taky sem kupoval a všechno v pořádku,použil jsem system jako Burisek strýčka gůgla

Marcel505

domluvili jsme se a poslal mi jeho účet a posílal sem peníze přímo jemu na účet

[upravil dne 22.5.2011 07:16 vendi.stejskal]

Mohu z českého účtu poslat na polský účet?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co stál převod do zahraničí a převod na jinou měnu?

Tiez som platil minuly tyzden, prevod cez internet banking asi 50 centov, cize skoro nic a platil som v Eurach nie v zlotycg, lepsie je sa dohodnut s kupujucim na cene pre teba asi v Ceskych korunach a pohoda.

ja som bral cez http://allegro.pl/ DRV ventil vyrobeny v Jihlave, na slovensku stoji okolo 130 Eury, cez polsko ma vysiel na 50 Eury, tak ze absolutna spokojnost. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...