Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Odporucte video kameru full HD do 600euro.


jofo

Recommended Posts

Možná bych uvažoval o nějaké digitální zrcadlovce s touto funkcí. Spojení kvalitního foťáku a fullHD kamery už není SCI-FI. Dá se sehnat do 20000Kč/ 800Euro

Něco takového:

zrcadlovka

Pokud však upřednostňuješ výhradně video, pak je samo lepší kamera, na kterou natočíš víc jak 30 minut a určitě bude mít více \"videofunkcí\".

[upravil dne 11/9/10 od matii]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

povies mii preco chces prave FULL HD?? vies o tom ze ked budes chciet zachovat povodnu kvalitu obrazu a 5.1zvuk budes nusiet to video spracovavat do Bluray ?? Mam tiez 2 roky kameru Panasonic HDC SD9 obraz je spickovy az na to ze az teraz sa mi podarilo kupit PC s konponentami ktore stihaju spracovanie FullHD videa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No prave som sa chcel opytat ze ci ma vyznam vobec ist do full Hd ci nestaci nejaka normalna digitalna kamera. Je pravda ze ak budem chciet archyvovat nejaky zaznam tak asikaj jedine na blue ray. pri dalsom spracovani ako strihanie a atd ta kvalita pojde dole samozrejme ak sa to nebude spracovavat programom ktory podporuje hd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechcem nikoho odradzat od takejto kamery mam ju sice doma je to pecka obraz ale na bezne rodinne tocenie a archivaciu zatiial postaci obyc kamera.

Ako som pisal ak chces zachovat full obraz a zvuk budes musiet spracovavat video na Bluray disky a to zatial neni este bezne medium. A co sa tyka PC na spracovanie full hd videa budes potrebovat min dvojjadro 2,4GHz a vyssie aby ti to stihalo spracovavat. Stastny vyber:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

este pre moje info v akom programe pracujete s videom a do akeho formau to davate. Ja mam Pinacle studio 14 a davam to do DVD. Predtym som to .mts daval najskor do mpegu a potom do DVD ale teraz mam novy notebook http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-notebooky/intel-core-i5/asus-n61jv-16-i5-520m-dvd-640gb-4g-w-b-7hp-2 kde to mozem priamo davat s .mts do DVD bez toho aby to sekalo takze parada. No casovo spracovanie videa zatial neviem iba som skusal ci to pojde no teraz uz pohoda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel musím používat také Pinnacla. Raději bych Premieru, ale je nekřesťansky drahá a neumí přímo pracovat se soubory z mé kamery bez předchozí konverze. U Pinnacla mi vadí pouhé dvě obrazové stopy ;)

A výsledný soubor - podle toho, pro koho to dělám. Když na nějaké promítání, tak DVD, když pro sebe, tak většinou avi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pekne. Este otazka. ked to potom upravues v pineacle a vytvoris z toho dvd tak v podstate znizis kvalitu toho HD nie? Ak chces zachovat kvalitu HD tak potom jedine to archyvovat na blue ray, alebo externy disk. Co? zacinam uvazovat o tom ze ci nieco natocim nejakou digitalnou kamerou alebo full hd tak v podstate vysledok bude aj tak rovnaky ked to video spracujem. Je az taky velky rozdiel medzi zaznamom na digitalnej kamere napr mini dv a full hd?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1otazka - ano mas pravdu

2otazka - mozes to archivovat hoci kde aj na DVD, CD, USB kluci, HDD ale len ako surovy material ale ak to budes prerabat ako som uz popisoval do DVD kvalita rozlisenia pojde s 1920 x 1080 na nejakych 768x... a to je dost. Takze podla mna ked niekto bude material s kamery prerabat do DVD full hd kamera je zbytocna kupa.

3otazka - nemam to zistene ale ked z FULL HD urobym mpeg zda sa mi trosku kvalitnejsi ako obyc mpeg.

4 otazka - urcite

aky mas televizor??

urcite ta nechcem od niecoho odhovarat

ak pisem nepresnost tak ma opravte niesom v tomto profik ale mam to z vlastnych skusenosti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jen HD ready je na pořádné televizi znát, natož FULL HD oproti 768x ... Záleží na kolik si HOME videa ceníš. Každopádně bych řekl, že investice do FULL HD kamery není zbytečná, páč za nějaký ten pátek bude BLUE RAY standardem a cenově na úrovni dnešních DVD médií a vypalovaček.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nechcem nkomu oponovat ani vyvracat nejake teorie ale podla mna BLUE RAY nebude standard ani za 3roky. Mam tuto kameru presne 2roky a mesiac a keby som vedel co to obnasa kupit si ju NIKDY by som si ju nekupil a ani DNES !!! /moj nazor/ a dokonca ani pri dnesnej kvalite obrazu kablovych operatorov podla mna sa tiez neoplati z rozmaru kupit LCD alebo Plazmu ale tuto temu nehajme radsej tak.

A ked uz bude BLUE RAY standard tak kamery a PC technika budu daaaleko vyspelejsie a zatial postaci podla mna aj obycajna za cca 300euro.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám doma cca 3roky starou sony s HDD 30GB, toci do kvality DVD, hard je dobra vec vleze se tam cela dovolena krasne, jen bych spis radeji dnes mel panasonic, obraz se netrha celkem i dobra stabilizace jen barvy straci zivost, hlavne zelena, dobra je od panasonica 3cipova kamera,ma pry nadherny obraz a nemusi byt ani hd...

Jinak mam doma jeste ultrazoom fotak od panasonicu, s hd videem, a zaznam je mnohem hezci nez z kamery co mam doma, bohuzel jen mono zvuk...

Zkus mrknout na panasonic fz 100

sice je to fotak,ale ma full hd video se stereo zvukem, a fotky slusne v jednom...

Pokud ale kameru tak s HDD by byla dobra volba...

[upravil dne 15/9/10 od abio]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...