Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4


Guest StibTo

Recommended Posts

Myslím si, že časem budeš velebit 306ku a její levný servis. I tak Ti ale přeju ať Ti nový povoz dělá co nejdýl radost - na fotkách to nevypadá jako vylítanej kousek.

 

nejen servis ale i provoz :) aktuálně s 306 jezdím za 7,5 na 100 a to je - pozor - prakticky čisté město. To s 407 nehrozí ani na dálnici :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

306 už začíná vzhledem ke stáří  být reklamou na značku Starline. Ale proč ne, úmysl je servisovat to levně. Dnes využita akce 50% na brzdy takže budu brzy dávat na auto spolu s přezutím na zimáky. Jo a cena - oba kotouče + sada destiček 1.027,-Kč :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele neni, na kotoucich jsem nenasel nic mozna je tam nekde nejaka znacka vyrazena, na deskach je napis Starline .... vis jak 306 uz bude ted doma spis na dojezdeni, nerika se mi to snadno, zazil jsem s ni hodne, ale proste jestli doma bude jeste rok ... dva ? netusim. Tak to uz je pak myslim skoro jedno co za znacku brzd clovek (DOZADU) da....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moby89 - ja mam napravu z Xsary takze taky 247mm kotouce. Dobre, 1003 - ale plus posta, tedy kuryr, ze ? Takze ve vysledku pres dvanact set :) I kdyz Bremba by byly lepsi, to je jasny. Textar neznam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dozadu Starline, proč ne. Na auto k dennímu provozu bych to ale nedal. Na cabriu mám vpředu brzdy Starline - kotouče a desky dohromady za cca 750 Kč. :D Ale cabrio není na závodění. 

 

Zadní brzdy jsem nyní dělal na 306, měl jsem kotouče Ferodo za 500 Kč a desky Bosch za pár stovek. Předtím tam byly desky Textar a vydržely se mnou jenom 100 tkm, takže jsem je znovu nechtěl. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je snad fuk jestli auto je ci neni na zavodeni ne ? pokud budes mit brzdy na hovno zabijes se s tim i kdyz pojedes tvych 80 ...  na zadek u 306 jde asi 35% brzdne sily takze tam se Starline asi bat nemusim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, tak kvůli tobě jsem měl dát na cabrio 2x dražší brzdy? Abys měl jistotu, že dobrzdím, když mi náhodou neujedeš?

 

Ne, ale pokud povazujes znacku Starline za spatnou a nechtel bys od teto znacky davat brzdy na predek auta je to uplne jedno na co to auto mas. Jestli na "zavodeni" coz si u 1.0L asi ani jeden nedovedeme predstavit, ci na normalni (popr. denni) jezdeni ;) ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně Starline nevadí, jen u brzd jsem trochu zdrženlivý. Ač na cabrio jsem je dal, jelikož s tímto autem většinou nepospíchám. Vzhledem k tomu, že toho toto auto moc nenajezdí, je mi životnost šumák, budou tam tak i tak hodně dlouho. 

 

Ale 306 bych to nedal, měsíčně najezdím 2 000 až 3 000 km, tam potřebuji dobrou životnost ale především jistotu při brzdění a ne se bát, zda se mi kotouče zvlní.

Pokud bych byl v tvé situaci, dal bych taky Starline, jelikož tvoje 306 toho asi moc už nenajezdí a možná půjde brzy z domu, nač utrácet za něco nákladnějšího. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MilanF1 : přesně tak ;)  myslím, že nájezd teď půjde výrazně dolu, teda abych byl přesný - jsem si tím téměř jist. Za úřesně 14 dní co je doma 407 si Mrkvička vzala 306 na projížďku jednou :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...