Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsme dnes odpoledne s Mrkvičkou absolvovali plánovanou výměnu PP blatníku po kolizi se svodidlem. K výměně dveří zatím nedošlo i když sehnané a v barvě je mám, bohužel ND je z auta co nemělo zrcátka v elektrice což jsem při koupi nezaregistroval a ani konektor předního reproduktoru není stejný. Takže dilema - přendat komplet elektriku dveří ?

Závěr akce nebyl moc úspěšný, nedařilo se nastartovat, stahování oken blblo a rádio vyžadovalo kód jako kdybych odpojoval baterii. Zřejmě jsem nechal během výměny blatníku klíček v první poloze a nějaký odběr energie byť minimální baterii za 3 hodiny totálně zabil. První pokus o start - startér natočí, motor chytne, ale hned chcípne, ručičky otáčkoměru a tachometru obě vylétly na maximum a zastavily se tam. No já myslel, že mi mrd_ne :ticho

Odesláno

koblih69 : no už zase jezdím nicméně to přece není normální ne ? ta už musí bejt KO ...

Odesláno

Nerozumím, proč by měla být KO? Pokud jsi nechal klíček v 1: poloze tak jsi jí prostě vybil co to šlo. Po nabití bude OK. Pokud si nejsi jistý nech to půl dne stát a pak změř napětí. Pokud bude nad 12,5V tak není důvod měnit.

Odesláno

fotky z procesu ...

2i6mbgl.jpg

166yp2u.jpg

9jhgnk.jpg

21d1p3b.jpg

15dp75k.jpg

23kd6xw.jpg

sx0pjp.jpg

[upravil dne 13/7/14 23:17 od StibTo]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak ty dveře PP nakonec měnit nebudu ... trochu jsem si v pátek hrál s tmelem a zbytkem namíchané barvy ještě z asi předloňska a ač je výsledek nevábný neprofesionální pořád je to lepší než to co bylo ... Takže kdyby někdo potřeboval PP dveře na 306 vč. stahovačky zámku i skla ...

2jg3rdg.jpg

351b8co.jpg

2vsex34.jpg

Odesláno

jéééé díky kluci :)

poldiss : hele asi ne čéče bych se styděl pak třeba :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Po návratu ze srazu proběhl servis v domácím prostředí. Po 15.000 km přišel na řadu olej včetně filtru (Total Quartz 7000 10W40 / filtr MANN). Zároveň jsme měnili svíčky, byly tam cca 50.000km (Brisk A-line). Poslední novinkou je autobaterie - koupil jsem VARTA Blue Dynamic :)

orjjuh.jpg

sffl2a.jpg

pomocnice :super

2lmkyeg.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Od čtvrtka má 306 doma mladší a o mnoho větší kamarádku. Rozšířil jsem vozový park o P407 sedan (snad brzy bude mít vlastní vlákno). 306 zatím zůstává doma, poslední rok-dva se do ní nainvestovalo dost, tak by snad mohla ještě chvíli sloužit. V lednu jí čekají emise+STK, uvidíme, zda projde a podle toho se zařídím do budoucna.

Odesláno

Jsem zvědav, co jsi pořídil. ;) 306ka určitě projde, max, pořešit pár drobností a na dva roky klid. Už jsi vyřešil ten pant kapoty?

Odesláno

Myslím si, že časem budeš velebit 306ku a její levný servis. I tak Ti ale přeju ať Ti nový povoz dělá co nejdýl radost - na fotkách to nevypadá jako vylítanej kousek.

Odesláno

Benzín proto že nemám chuť řešit jebky typu turbo, FAP a EGR a tu spotřebu (zatím 8,5/100) si odůvodním.

Vlastní vlákno bude :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...