Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

Motorek funguje, sterac stira... Jen tak nejak bez ohledu na to zda je na pacce zrovna zapnuty ci vypnuty :bacha

Odesláno

Jo tak ... to je divný. Nebude chyba v páčce? :myslim Napadá mě i to relé, ale když je vypnutý, tak by tam neměl jít proud :myslim

Odesláno

Co se stane kdyz rele vyndam z obvodu a zkusim zapnout sterac ? Bude se tocit neprerusovane nebo by se nemel tocit vubec ?

Packa uz me take napadla - ale ten prepinac funguje nejspis dobre. Krasne to je videt ve druhe poloze kdy sepne cerpadlo ostrikovace ale sterac ne...

Odesláno

Když vyndáš relé, nemělo by se nic dít. Stěrač by jezdit neměl, neměl by do něj jít proud.

Odesláno

ok tak to nema cenu zkouset nic bych na tom nezjistil..

Odesláno

Tak jsem dostal slíbené fotky od Mízy .... obávám se, že tohle mi tam nepude :(

15dxhkg.jpg

[upravil dne 28/3/14 19:29 od StibTo]

Odesláno

A ty tam máš jiný? Myslím, že 2 konektory tam jsou a na dvou šroubech tak musí držet. :myslim

Tak si porovnej čísla na motorku ...

Odesláno

možná se na to jen špatně koukám ... ale porovnej si moji fotku o pár příspěvků výše s touhle - nezdá se Ti také že \"trn\" na stěrač míří pokaždé na opačnou stranu ? :myslim

Odesláno

Míza mi ten motorek pošle a přinejhorším použiju jen relátko :)

Odesláno

... no jinak se po zadním stěrači podělal také výfuk, takže se bude dávat celý střed + konec

2vsnfgg.jpg

Odesláno
Tak už také na letních :P

Si nevydržel?? Já taky vyměním kola tento týden - jak na svém, tak i na pracovních strojích

Odesláno

Méďo jak nevydržel ? Zítra je 31ho do zítra platí omezení na vybraných úsecích navíc jsem nic neuspěchal neměnil jsem v půlce února jako někteří ... :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...