Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4


Guest StibTo

Recommended Posts

jo to je ono,  já to opravil následovně: konektrory pro bosch vstřiky jsou stejný ve všech peugeotech. válela se mi tu elektrika z 1.8 16v tak jsem to ustřihal a ten svazek sem si udělal znova včetně jinýho konektoru na konci.

Upraveno uživatelem vinorak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě ne. Jdu se teď optat k Domanskemu zda to vůbec lze ještě sehnat.. 

Edit : Aha, tak na objednávku a cena 5.950,- :o

Upraveno uživatelem StibTo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Tak tak. Navíc není jistý, že to je tímhle. I když všechno už bylo dělaný či kontrolovaný tak poslední asi 3 možnosti jsou : krokovej motorek, kabel vstřikovačů, vstřikovače. A propos včera ráno "novej level" - auto mi při rozjezdu z křižovatky chcíplo poté, co otáčky po zařazení *1* a puštění spojky samovolně klesly asi na 500. Vše při dávno zahřátém motoru. FML

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem ani nevěděl že to něco takového má ... kde to je vlastně ? :) Mno za ten konektor bych byl (BYCHOM BYLI) moc rád, ta metoda pokus-omyl už mě pěkně sere. I když vlastně třeba výměna svíček a vyčištění vzducháče a krokáče to asi nikdy není na škodu :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to mam v aute, ten muj svazek vstrikovacu ma zakonceni hnedym konektorem, ten na fotce vys, co jsi daval, je vyndanej z tvyho auta? ten ma koukam zelenou koncovku, tak nevim, jak moc kompatibilni budou. Koukal jsem i na MAP senzor,  ale u 1.6 je uplne jinej, je tam mimo motor, pripojenej hadickou, ale ty uz mas nasroubovanej v sani, tak ten bohuzel nemam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nn to je fotka z netu ani poradne nevim kde to na aute je :)  Mel bys cas se nekde k veceru sejit nebo ze bych si pro to nekam sjel ? Jsem na Andelu v praci autem takze neni problem ... Akorat teda ne timhle problematickym autem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...