vrtulnik76 Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 Mam dotaz dnes jsem zkousel napojit prenosne DVD pres cinche v prihradce a nemel jsem zadny obraz jen zvuk nevite nekdo cim to je v prenosnem DVD jsem mel DivX CD neni to tim? Citovat
Přema Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 A přepl sis v menu počítače na video mód ?????? Citovat
vrtulnik76 Odesláno 6. září 2010 Autor Odesláno 6. září 2010 jj prepnul a sel jen zvuk a obraz ne mel jsem teda zapojene pouze dva cinche bily a zluty kdyz sem napojil kameru tak to slo i obraz ale to jsme mel vsechny tri zapojene Citovat
Přema Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 žlutý je video a červený a bílý je audio signál...... Citovat
vrtulnik76 Odesláno 7. září 2010 Autor Odesláno 7. září 2010 jo jo to vim me zaraží proč tam není obraz z kamery to jde a z DVD nejde nevim jestli to neni treba tim ze prenosne DVD nepodporuje druhy motitor??? Citovat
AnotherOne Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 Načo by potom malo ten výstup cez cinch, keby nepodporovalo druhý monitor? Nedá sa to na ňom prepnúť na externý monitor? Cez cinch nemôže rozpoznať či je pripojený alebo nie. Skús to pichnúť priamo do tv. Možno je ten divx v nejakov divnom rozlíšení. Skús to odladiť najprv na klasickom DVD. Pri jazde obraz z vonkajšieho zdroja nejde, to dúfam vieš... [upravil dne 7.9.2010 AnotherOne] Citovat
Přema Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 Jestli pouštíš do monitoru auta nějaké třeba vyšší rozlišení než umí sežrat monitor tak je jasné že nepojede obraz...... Citovat
vrtulnik76 Odesláno 7. září 2010 Autor Odesláno 7. září 2010 Obraz nejde za jizdy to vim ale da se to prece odblokovat ne co jsem se docetl nevim jeste zkusim do prehravace dat treba original DVD a uvidime Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.