Xander Cage Odesláno 20. listopad 2004 Odesláno 20. listopad 2004 Mám takovou prosbu, chci protáhnout kabeláž od hudby do kufru, ale nevím přesně kudy, de to nějak prahama? Poradíte mi jak to celý rozdělat? A taky bych se potreboval dostat s kabelem do motorovyho prostoru kvuli napajeni zesilovace, ale kabl ma prumer 15 mm. Pokud má někdo nějaký návod, byl bych vděčný. Děkuji Citovat
Marcos Odesláno 20. listopad 2004 Odesláno 20. listopad 2004 No, ja to netahal prahama, ponevadz jsem nevedel jak, ale tahnul jsem to stredem auta, takze vyndat zadni sedacky, a pod kobereckem, co je na stredovem tunelu. Samozrejme uvolnit i ten tunel, jak je rucni brzda atd. a tam tudy to protahnout. Celkem drbacka, a delal jsem to tak nekolikrat, protoze az pote jsem si rekl, ze by to chtelo zesilovac a tak zas znova.. Citovat
Xander Cage Odesláno 20. listopad 2004 Autor Odesláno 20. listopad 2004 A nejakej presnejsi popis, co je potreba vytahnot by nebyl? Jak to cely rozdelat a tak? Citovat
Fusion Odesláno 21. listopad 2004 Odesláno 21. listopad 2004 já to mám taky středem. dráty jsou od rádia dolů do té přihrádky, pod pokličku šaltry, tam zas vylezou (jsou vidět ale budíž).. bokem tam kde je ta větší zklapovací přhrádka (tam jsem to jen nacpal pod ten plast protože se dá odchlípnout), dozadu, pod koberečkem, pod sedadlama, dírou pro lyže do kufru. V tě díře na lyže mám reprák poněvadž nemám lyže. Lepší by určitě bylo to schvat úplně pod ten střeovej panej upstřed - oddělat pokličku řadičky, vytáhnout zaklopovací přihrádku, vytáhnout ovládání zrcátek - pak už sou všude vidět šroubky, ty voddělat a mělo by to jít celý ven... nebo alespoň nadzvednout pro protánutí drátů... Co ty robíš s tou palubkou? už más návrh na novej design? já na tom pomalu ale jistě pracuju... Citovat
Xander Cage Odesláno 21. listopad 2004 Autor Odesláno 21. listopad 2004 Ted jsem se na to dival, ale tim stredem to asi nebude to nejlepsi, jsou to hodne tlusty kabely a nevim, jak bych to pak dostaval vzadu pod ten koberec, neslo by to vazne nejak prahama? Citovat
Fusion Odesláno 21. listopad 2004 Odesláno 21. listopad 2004 já vím že u předních prahů (když se oddělá tak platová lišta) vedou od pojistek nějaký dráty ale tam se toho taky moc nevejde. jedině do koberců udělat ďoury a provlíknout. Já to neměm pod tím pevným kobercem ale až pod tím vyndávacím... nějaký vedení dozadu musí být ale to by tu musel napsat někdo kdo má zadní repráky ve výbavě. Ještě se zkus podívat do kufru do těch bočních kapes (asi pravá), já tam měl jakejsi svazek drátů (možná tam byla el. anténa). Něco tam vedený bylo. Bylo (nebo je) tam aji něco uzeměný. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.