Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dat je tam mužeš. ale určite nemas tento rozmer v tp takže pokud by se neco stalo tak by se v tom mohla štourat pojištovna. zaleži na koho bys narazil.

zas na druhou stranu je tu plno lidi co jezdi na kolech co nemaji v tp (např. já) ale tam jde převažne o letni. zimni bude mit vetšina dle tp.

Odesláno

i při vymene čelniho okna my napsal do protokolu pojištovak rozmer gum. v te dobe sem mel jeste seriový kola.

ale to už zaleži na koho naraziš. mužou kouknout jen jestli mas vzorek a nebo se mužou zameřit na rozmer gum a že je nemas v tp

[upravil dne 2.9.2010 čakom]

Odesláno

JJ presne tak ze jsem kupoval minulou sezonu novy kola na svou Alfu a ted me doslo ze nac kupovat cely kola kdyz gumy jsou jety jednu sezonu mam je sice na pechach ale na Alfu takze asi jen koupim plechy a je to

Odesláno

Když se přepočítají obvody kol pro 205/60 a 205/55, tak tachometr bude ukazovat o 3,25% víc - to je jenom dobře, aspoň bude mít míň problémů s dodržováním rychlosti :D

Odesláno
Původně zaslal: vrtulnik76

Myslite že muzu na 407 SW dat pneu 205x55 R16 mam totiz jednu sadu z AR 156 ze bych koupil jen disky

Ja mám presne ten rozmer na svojej a v poho. :cool:

Odesláno

Jo mas tam ty kola zimni toho rozmeru a je v pohode??? tak to je ok tak je tam dam taky a po starostech mam sadu jetou jeden rok sice jsou tvrdy jak prase ale maji vzorek uplne novej tak na tech par mesicu to vydzi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...