acatt 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 18. listopad 2004 Nemate nahodou niekto skusenosti s radiom SONY CDX-S2000??? Nakolko sa blizia vianoce a cena sa mi celkom pozdava /4490 Sk/ tak by som aj o neho mozno mal zaujem.... Oplati sa toto radio kupit??? Ake vlastne je??? Chcem ho preto lebo mam urobene cervene podsvietenie palubovky a toto by mi tam fakt pasovalo... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
acatt 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 18. listopad 2004 teda mozme to uzavret... to radio som kupil u znameho a este mi k nemu pribalil 13cm dvojpasmove koaxialy od SONY... cena bola taka ista 4490Sk.... zajtra to radio a repro namontujem a uvidim.....:) samozrejme radio je fungl nove z obchodu, gde ten kamos predava.... [Editován dne 18/11/04 acatt] Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Guest Finger Nahlásit příspěvek Odesláno 20. listopad 2004 mám o rok starší a myslím že kvalita odpovídá ceně, hraje hezky ale žádnej zázrak... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Fusion 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 20. listopad 2004 v rakousku stojí 90 hojrošů Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Dave_k 198 Nahlásit příspěvek Odesláno 20. listopad 2004 2Fusion: A tobě by se chtělo jezdit se zárukou do rakous? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Fusion 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 20. listopad 2004 no pokud je to spolehlivej stroj jako můj SONY CDX L550 (nebo tak ňák) tak sem s ním nikdy neměl problémy. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
acatt 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 22. listopad 2004 muziku som namontoval, aj repro /zatial len koaxialy na predek/ aj radio a som velmi milo prekvapeny.... akurat som sa trosku nasral ked som musel odvrtavat nity na tych reprakoch co tam boli z vyroby aby som ich mohol dat dole... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky