Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prasknul mi lanovod, co vede od rucky dozadu, takze jsem koupil pro jistotu vsechny 3 nove. Muj dotaz je, zda se nechaji vyhaknout lana z vidlicky bez demontaze kotouce...Vse ostatni jiz mam rozebrany, akorat tohle mi neni jasny. Jeste me napadlo, ze bych se tam teoreticky mohl dostat dirou v kotouci co slouzi pro serizeni. Poradi nekdo?

Odesláno

Jasne, kvuli kontrole byly kotouce dole pred tydnem, pak jsem to dal vsechno dohromady, seridil rucku a jel ji vyzkouset a ejhle, lanovod povolil a zustala mi v ruce...Takze rozebirat to nemusis a ani nechci. Nejlepsi je, ze mi zitra konci STK..Ach joo

Odesláno

Tak hotovo, lze lanko vyndat i bez demontáže kotouče, stačí sundat kolo, vyndat gumovou ucpávku v kotouči a otvorem pro seřízení jde šroubovákem lano vyháknout. Je tam takový plíšek, který zamezuje vyskočení lanka z vidličky, stačí šroubovákem trošku vzít proti plíšku a zatáhnout za lano a je venku...

Osvi

Odesláno

Zaháknout nové lanko je sranda, prostě ho jenom zastrčíš a drží tam... Ten plíšek ho nasměruje přesně kam patří. Zastrčíš nadoraz a když zatáhneš zpátky, tak už drží ve vidličce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...