Osvi Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Prasknul mi lanovod, co vede od rucky dozadu, takze jsem koupil pro jistotu vsechny 3 nove. Muj dotaz je, zda se nechaji vyhaknout lana z vidlicky bez demontaze kotouce...Vse ostatni jiz mam rozebrany, akorat tohle mi neni jasny. Jeste me napadlo, ze bych se tam teoreticky mohl dostat dirou v kotouci co slouzi pro serizeni. Poradi nekdo? Citovat
ozzy56 Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 já teda dávám kotouče dolů (desky ven a kotouč jde lehce dolů)--už kvůli kontrole obložení ručky...,a pak to jde dobře i složit... Citovat
Osvi Odesláno 29. srpen 2010 Autor Odesláno 29. srpen 2010 Jasne, kvuli kontrole byly kotouce dole pred tydnem, pak jsem to dal vsechno dohromady, seridil rucku a jel ji vyzkouset a ejhle, lanovod povolil a zustala mi v ruce...Takze rozebirat to nemusis a ani nechci. Nejlepsi je, ze mi zitra konci STK..Ach joo Citovat
Osvi Odesláno 29. srpen 2010 Autor Odesláno 29. srpen 2010 Tak hotovo, lze lanko vyndat i bez demontáže kotouče, stačí sundat kolo, vyndat gumovou ucpávku v kotouči a otvorem pro seřízení jde šroubovákem lano vyháknout. Je tam takový plíšek, který zamezuje vyskočení lanka z vidličky, stačí šroubovákem trošku vzít proti plíšku a zatáhnout za lano a je venku... Osvi Citovat
ozzy56 Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 no dobře, vyháknout lanko šlo...,a ted to nové lanko zahákneš taky tak ?? Citovat
Osvi Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 Zaháknout nové lanko je sranda, prostě ho jenom zastrčíš a drží tam... Ten plíšek ho nasměruje přesně kam patří. Zastrčíš nadoraz a když zatáhneš zpátky, tak už drží ve vidličce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.