Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Příručka pro uživatele  

1. 1. Příručka pro uživatele

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Vzhledem k tomu, že jsem koupil minilvíčka od první majitelky, vlastním Příručku pro uživatele.

Je zájem o oskenování a následné umístění ve formátu PDF ? (pokud to dokážu)

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Majda: ahoj, vitam te.. :-) jinak jestli mas tu moznost, chut a cas to skenovat, v pc to dat do nejake podoby a poslat to na mejly, nebo to umistit na nejaky web a sem hodit odkaz, tak by to bylo bajecny :-) minimalne me se to hodi :D ale urcite nejsem sam. :-)

Odesláno

Zítra naskenuju a pokusím se někam umístit, aby byla možnost stažení.

PS: Díky za přivítání. Pežotka mám teprve 2 měsíce a zde jsem nová.

Odesláno

2 Majda 77: Jen technická, seš si jistá, že tenhle nárazník má přípravu na mlhovky?? Pač já měl též, černý nelakovaný a ten otvor se musel proříznout a pak tam ještě vyřešit upevnění mlhovky, pač tam z výroby nebylo, potom vyměnit páčku pod volantem, natahat elektriku... Tím tě nechci odradit, ale že moje verze(vypadá stejně jak tvoje, jen 3dveře) neměla přípravu na mlhovky.

A ty odkazy na příručku mi nejdou.

[upravil dne 23/1/11 13:56 PAJA106]

Odesláno
2 Majda 77: Jen technická, seš si jistá, že tenhle nárazník má přípravu na mlhovky?? Pač já měl též, černý nelakovaný a ten otvor se musel proříznout a pak tam ještě vyřešit upevnění mlhovky, pač tam z výroby nebylo, potom vyměnit páčku pod volantem, natahat elektriku... Tím tě nechci odradit, ale že moje verze(vypadá stejně jak tvoje, jen 3dveře) neměla přípravu na mlhovky.

A ty odkazy na příručku mi nejdou.

[upravil dne 23/1/11 13:56 PAJA106]

díry na mlhovky tam mám, elektriku vyřeší manžel, aspoň doufám.

Odkaz jsem zkusila a funguje to v poho. Kdyžtak mi napiš mail a pošlu ti to.

Odesláno

Majda: Piskotka mas mooc hezkyho.. :-) preji samozrejme mnoho km bez bouracek a taky co nejmene poruch a zavad..

jinak teda me to z uloz.to slo stahnout naprosto bez problemu, dokument je krasne citelny, takze u me naprosta spokojenost.. :-) a navic, jak je to v pdf, tak si to hned dam do mobilu a muzu s tim operovat primo v aute.. :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...