Trona Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 Ahoj vsem,nemuzete mi poradit, jestli je u P306 r.v.94 osvetleny stradovy panel s ovladaci na topeni?Nic mi tam nesviti a nevim, jestli se tim mam zabyvat.Pripadne mi prosim poradte, jak se tam dostanu a jak to rozebrat.Diky vsem. Citovat
gvg Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 Osvětlený určitě je a rozeberš to tak, že opatrně vypáčíš spodní desku, kde jsou hodiny a pak už jen stačí (teda myslím, už si nepamätám) opatrně vydloubnout ten krycí panel ovládání a tam jsou žárovky. Citovat
snowboy Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 K ovladani topeni se dostaneš nasledujicim zpusobem : (ja to delal zrovna vcera) vyndas radio, a pokud mozno i ten suplik, na kazde strane je zevnitr jedna 8 matka, ktera drzi ten panel nahore, ty odsroubujes, no a pak je ten panel uz jen nacvaknuty na 3-4 mistech po obvodu, spis v dolni casti. Jde to celkem v pohode vydloubnout, ja nic neulomil a uspesne jsem to dal i zpatky. No a montaz opacne ... Pokud se ti to podati bez demontaze radia, jsi lepsi Citovat
Trona Odesláno 18. listopad 2004 Autor Odesláno 18. listopad 2004 Tak vam diky za rady.Zkusim o vikendu.Ja bych totiz nerad neco utrhnul.Jen sem ted na vazkach, kde mam zacit?Nahore jak je radio a nebo staci jit od spoda vycvaknout? Oba pisete jinej postup.Ale kazdopadne aspon z jedny strany to pude.Jo, a nevite esli ma sviti i ovladani sklonu prednich svetel?To me taky nesviti.Ptam se mozna blbe, ale ja sem autko koupil pred 14 dny a nesvitej vevnitr skoro zadny zarovky.Uz sem mel rozdelanou palubku, kde byli v haji zarovky 4.Diky mooooc. Citovat
gvg Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 Snowboy to popisuje dobře; já to dělal už před delší dobou. Musíš vyndat rádio, rámeček, v úrovni toho rádia jsou dvě matky, který je třeba povolit (pozor, aby ti nespadly dolů - to se z toho pak zblázníš jako já), pak odděláš ten spodní kryt a celý to vytáhneš. A pak už je tam dobrej přístup. Sklon světel osvětlen není, mám to dokonce jako výjimku ve velkém TP. Citovat
Trona Odesláno 18. listopad 2004 Autor Odesláno 18. listopad 2004 Tak Vam diky moooooc.Zkusim podle vasich rad.At Vam karky frcej.Trona Citovat
Trona Odesláno 22. listopad 2004 Autor Odesláno 22. listopad 2004 Tak sem vse udelal dle vasich rad a pohoda.Tech zarovek je tam jak nasr....Musel sem este dokupovavat.Ale uz vsechno sviti.Dikes vsem za pomoc.Trona Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.