Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsem,nemuzete mi poradit, jestli je u P306 r.v.94 osvetleny stradovy panel s ovladaci na topeni?Nic mi tam nesviti a nevim, jestli se tim mam zabyvat.Pripadne mi prosim poradte, jak se tam dostanu a jak to rozebrat.Diky vsem.

Odesláno

Osvětlený určitě je a rozeberš to tak, že opatrně vypáčíš spodní desku, kde jsou hodiny a pak už jen stačí (teda myslím, už si nepamätám) opatrně vydloubnout ten krycí panel ovládání a tam jsou žárovky.

Odesláno

K ovladani topeni se dostaneš nasledujicim zpusobem :

(ja to delal zrovna vcera) :)

vyndas radio, a pokud mozno i ten suplik, na kazde strane je zevnitr jedna 8 matka, ktera drzi ten panel nahore, ty odsroubujes, no a pak je ten panel uz jen nacvaknuty na 3-4 mistech po obvodu, spis v dolni casti.

Jde to celkem v pohode vydloubnout, ja nic neulomil a uspesne jsem to dal i zpatky. No a montaz opacne ...

Pokud se ti to podati bez demontaze radia, jsi lepsi :)

Odesláno

Tak vam diky za rady.Zkusim o vikendu.Ja bych totiz nerad neco utrhnul.Jen sem ted na vazkach, kde mam zacit?Nahore jak je radio a nebo staci jit od spoda vycvaknout? Oba pisete jinej postup.Ale kazdopadne aspon z jedny strany to pude.Jo, a nevite esli ma sviti i ovladani sklonu prednich svetel?To me taky nesviti.Ptam se mozna blbe, ale ja sem autko koupil pred 14 dny a nesvitej vevnitr skoro zadny zarovky.Uz sem mel rozdelanou palubku, kde byli v haji zarovky 4.Diky mooooc.

Odesláno

Snowboy to popisuje dobře; já to dělal už před delší dobou. Musíš vyndat rádio, rámeček, v úrovni toho rádia jsou dvě matky, který je třeba povolit (pozor, aby ti nespadly dolů - to se z toho pak zblázníš jako já), pak odděláš ten spodní kryt a celý to vytáhneš. A pak už je tam dobrej přístup. Sklon světel osvětlen není, mám to dokonce jako výjimku ve velkém TP.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...