Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potrebujem rychly help...priatelka mi natankovala do 1.6 hdi 95 benzin....cca 15 litrov, ostatek nafty bol cca 5litrov....je v nadrzi dajakz vypustaci srob? stoji na pumpe a place.....HEEEELLLPPP.... JA SOM ASI 50 KM OD NEJ

Odesláno

Není šroub....... hlavně nestartovat......nejsem si jist jestli je v 1,6 gumový balonek co je u pal.filtru .....jedině tím vytankovat ven...ale to ženská nezvládne......budeš muset dojat za ní......

Odesláno

strartovane nebolo, vraj to skusi dejaky manik z bazaru vytiahnut dajakym kompresorom...ja sa tam nemam ako dostat....tak drzta palce....este otazka, aky moze byt zbztkovy benzin v nadrzi aby to neposkodilo motor?

Odesláno

no nejlepší vytáhnout všechno....,ale když zbyde litr, dva,--nic se neděje a natankovat pokud možno plnou nádrž nafty a pak odvzdušnit až po paliv. filtr...

Odesláno

tak 50 kilometrů není zas moc:myslim--já bych se v tvém případě tam nějak dopravil a pak byl u toho...,není to velký problém když to nenatočila...

Odesláno

Dajaky manik vytiahol nadrz cez dajaku hadicku na pravej strane motora...netusim ako, ale remen a cela sta strana je zasrata od nafty a ostala svietit kontrolka motora....co teraz stym?...zabit pisulku sa neoplati..dajte co a ako..prosim

do datek: vypisuje taketo neco:dEPOLLUTION SYSTEM FAULTY....bol som to prevetrat a afto ide normalne

[upravil dne 25/8/10 strick]

Odesláno

No ja som tiez raz natankoval do nadrze benzin. Ale pri 7 litroch som to stopol. nalial som tam VIF a dotankoval dalsich 60 litrov nafty. No poviem ze tiez som to startoval s malou dusickou, ale auto islo v pohode.

Odesláno
Původně zaslal: jofo

No ja som tiez raz natankoval do nadrze benzin. Ale pri 7 litroch som to stopol. nalial som tam VIF a dotankoval dalsich 60 litrov nafty. No poviem ze tiez som to startoval s malou dusickou, ale auto islo v pohode.

Ono pri starých dieseloch to dokonca pomáhalo miešať benzín s naftou hlavne kvôli štartom, ale v HDi by som to asi neriskol a radšej to vypumpoval :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...