ShW Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Zdravim, chci se zeptat zkoušel jsem v interieru místo celoskla W5W dávat LED diody, ale když měli být úplně zhaslé tak stále trošičku svítili, jak je to možné? Děkuji za radu Citovat
Michael coupé Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 toho tu je kopec,projdi starší vlákna,ono po chvilce přestane,neboj nic to není :-) Citovat
ShW Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 No já jsem to sledoval během jízdy a nezhaslo to ani po chvíli. Zajímavý je, že jde jenom o ty hlavní. Jde mi o to, aby mi to časem nevytřískalo baterku třeba? Citovat
pug306 Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 myslim ze ked jazdis skoro kazdy den tak ti to baterku nemoze vybit v ziadnom pripade..... inak sory ze to sem pisem ale ako LED si tam davat ? s paticou W5W alebo T10 a ak si to objednaval z netu nahodou mozes sen hodit odkaz plls Citovat
shark734 Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Původně zaslal: ShW No já jsem to sledoval během jízdy a nezhaslo to ani po chvíli. Zajímavý je, že jde jenom o ty hlavní. Jde mi o to, aby mi to časem nevytřískalo baterku třeba? o baterku sa neboj...taky isty prud tam tiekol aj v povodnych ziarovkach, len tie nesvietili lebo maju vacsi odber Citovat
ShW Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 Dával jsem tam tyhle: http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovky/patice-t10-invexni/led-zarovky-typ-t10-patice-w2-1x9-2d-invexni-roz-s267428 . Oproti těm žlutým to svítí krásně. Akorát je to nezvyk jak ta hlavní vepředu a vzadu stále svítí nad Vámi slabě. A když odcházíte z auta tak asi ještě hodinku slabě svítí taky. Kdyby nebylo tohodle tak to je super. Citovat
shark734 Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 skus dat do serie s tymi LED odpory s vacsou hodnotou, urcite tam nejake su Citovat
Ericce Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 skus dát vysocesvítiví SMD led. svíti omnoho lépe jako ty šmejdy konvexní LED. jsou přesne na té stránce autodoplnky.cz. já je mám a žádne nechcené svíteni se při nich nekoná [upravil dne 5/9/10 Ericce] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.