havlik Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Edit: Auto občas padá do nouzovýho režimu i podle diagnostiky a pak to začne krutě kouřit a když nemam doštelovaný lankem plynu pootevření čerpadla tak to běží kolem 800 otáček ale otáčky padají až někam kolem 500 jakoby škytá což třeba při zatočení kol tzn sepne servo na plno stane že chcípne Zdravim mam dotaz mam problém ten že na čerpadle Bosch mam čidlo říkejme mu otevření plynu které nějakým způsobem řídí kolik má jednotka vstřikovat paliva. Teda doufam že to tak funguje:)) Každopádně tahle věc mi prostě na čerpadle nefunguje je nějaká šance sehnat pouze to čidlo nebo potřeba celé čerpadlo? Díky za odpovědi [upravil dne 23/8/10 havlik] Citovat
dobrmik Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 hmm divné...já myslel že se tam dávaly pouze mechanické....a jak jsi přišel že ti to nefunguje?? Citovat
havlik Odesláno 21. srpen 2010 Autor Odesláno 21. srpen 2010 No proměřili sme to že se tam žádný hodnota nemění měl by to být normálně poťák Citovat
punkac Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 hele, tahle věc je jen na otvírání EGR ventilu, defacto v autě být nemusí a neřešil bych to, čerpadlo je čistě mechanické a jediná elektronika na něm je jehla na chcípáku To kolik půjde nafty do motoru, určuješ ty šlapáním na plyn (hýbeš táhlem plynu na čerpadle) Citovat
havlik Odesláno 21. srpen 2010 Autor Odesláno 21. srpen 2010 Tak pak mi vysvětlete někdo proč to občas padá do nouzovýho režimu i podle diagnostiky a pak to začne krutě kouřit a když nemam doštelovaný lankem plynu pootevření čerpadla tak to běží kolem 800 otáček a má to náběh na chcípnutí což se třeba při zatočení kol tzn sepne servo na plno stává(prostě auto chcípne) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.