Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, jen se vás tady ještě zeptám, budu měnit výše napsaný kola místo 185/65/14, myslíte, že bude nějaký rozdíl v dynamice? Motor 2.0HDi 66kw..říkam si, že by nemusel, podle výpočtů jsou obě kola stejná, jen teda 16ky o 1cm širší..a škrtat by taky neměly ne? Když dám ET kolem 20

Díky :)

Odesláno

tak teoreticky by sa mala zvisit spotreba a slepsit prilnavost v zatackach ale pri jednom 1cm to nepostrehnes :)

tiez som nenil 185 za 195 a ziadna zmena

len co sa tyka toho suchania ako ked mam 5ludi v aute a nabehnem na nerovnost v 90ke tak mi to skrkne vzadu....a to nemam zadnu napravu niejak moc opotrebovanu jak to byva u 306kach....tak to skrka bud z vnutornej alebo vonkajsej strany kolesa

Odesláno

a jaké máš ET a průměr disku? mě to teďka na těch origo neškrtá ani když to leží skoro na zemi, takhle když jsem to prohlížel, tak se tam kolem kola zdá dost místa..nemáš třeba jen skroucenej podblatník jak někdy bývá? třeba na straně nádrže od nafty a podobně. Díky

Odesláno

195/55/15....ET 15 no ja som to kukal tiez sa mi tam zdalo vcelku miesta...vyhnute nemam nic a sucha to aj na lavom aj na pravom zadnom takze to by museli byt oba podblatniky nakrivo....najlepsie by to bolo kuknut zo zatazenou napravou najskor nad jamou...ale osobne to neriesim uz stejnak v tom auto vozim priemerne 1+1 cloveka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...