Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Po včerajšej jazde po \"úžasnej\" diaľnici z Brna do Prahy som myslel že mi môj Pažoutik načisto umre a ja sním. Ešte večer mi drkotali zuby.

Ale k veci: počas tej drásajúcej jazdy (samozrejme 120-140 km/h) mi začalo písať - Cooling circuit level too low - nízka hladina chladiacej kvapaliny.

Zastavil som na najbližšom odpočúradle a vody bolo dosť aj teplota presne 90° - tak mi to pripadá na \"vytrasené\" čidlo. Dráty som skontroloval. Môže to byť v tom čidle? Treba mi zohnať celú tú nádržku, alebo sa to zase samo opraví ako vždy?

Ďakujem

Odesláno

zabudol som doplniť, že mi ešte vypovedalo čidlo v jenom kolese (ale už sa spamätalo) a odomkla sa mi predná kapota - no strach a hrúza :blicismajlik (a za tú diaľnicu som musel zaplatiť - a to som si myslel, že aké sračkové diaľnice máme na Slovensku...)

Odesláno

Čidlo hladiny vody mi taky odešlo... Zkus ho ještě čistit, já jsem dal raději nové, protože nemám rád, když se závada opakuje.

Čidla v kolech jsem odpojil už dávno, abych neměl komplikace při výměně za zimní.

Kapota - to už je divné, to se nám nestalo (2 x 607, na každé asi 300 000 km)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...