Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dosť netradičný dotaz. Kamarátovy sa narodilo dieťa a z hrôzou zistil že nový kočík aj keď je bez koliesok sa mu nezmestí do kufra samozrejme hovorím o 407. Klasický problém sedanu. Kufor ako svet ale ten otvor. Keďže o pár mesiacov tiež budem nútený zakúpiť kočiar a chcem sa vyhnúť tejto nepríjemnej situácii chcem sa podeliť s niekým kto má malé deti alebo už bol v tejto situácii po prípade poradiť čo a ako.:aut

Odesláno

Do 407my sedanu jsem kočárek normálně dostal a nebyl v tom žádný problém:myslim Proč, když kupoval kočár, rovnou nezkusil jestli se tam vleze?

Odesláno

a nebo AVII....záleží jakej kočár...nemohu posoudit protože mám SW ,ale je pravda,že do 406 se to vešlo lépe.Nejlépe ten kočár vyzkoušej a nekupuj si pro dvojičata,jestli je teda nečekáte

Odesláno

Tak ja mám decká tri, dva sa vozia už na podsedákoch a jedno vo vajíčku. Čo sa týka kočíka, tak vlezie tam každý skladací športový, (mal som dva) a veľký, ktorému sa dá zobrať dole vanička. Nevošiel mi tam trojkolesový (sesterkin). :papa

Odesláno

mne do SW vojde kociar len tak tak,zo zaciatku som myslel ze ho tam ani nenapracem,ale nasiel som si sposob ako na to..SW som kupoval prave kvoli tomu,aby som s kociarom nemal problem,ale cakal som viac miesta..

Odesláno

Ja do SW dam kocik v pohode, ale musim ho dat kolmo na smer jazdy, lebo rucka mi zasahuje az k dveram a nezavriem dvere. Kocik sa tam vprace s nasadenymi kolieskami. Tiez som cakal viac miesta. No oproti Felicii, co som mal predtym je to ale sto a jedna. :D

Do nej to voslo tiez len kolmo na smer jazdy, ale iba bez koliesok.

Odesláno
Původně zaslal: jozef48

Mám dosť netradičný dotaz. Kamarátovy sa narodilo dieťa a z hrôzou zistil že nový kočík aj keď je bez koliesok sa mu nezmestí do kufra samozrejme hovorím o 407. Klasický problém sedanu. Kufor ako svet ale ten otvor. Keďže o pár mesiacov tiež budem nútený zakúpiť kočiar a chcem sa vyhnúť tejto nepríjemnej situácii chcem sa podeliť s niekým kto má malé deti alebo už bol v tejto situácii po prípade poradiť čo a ako.:aut

ja som natrepal komplet koc dieta a zenu do 106KY takze asi tak:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...