jozef48 Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Mám dosť netradičný dotaz. Kamarátovy sa narodilo dieťa a z hrôzou zistil že nový kočík aj keď je bez koliesok sa mu nezmestí do kufra samozrejme hovorím o 407. Klasický problém sedanu. Kufor ako svet ale ten otvor. Keďže o pár mesiacov tiež budem nútený zakúpiť kočiar a chcem sa vyhnúť tejto nepríjemnej situácii chcem sa podeliť s niekým kto má malé deti alebo už bol v tejto situácii po prípade poradiť čo a ako. Citovat
elton Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Do 407my sedanu jsem kočárek normálně dostal a nebyl v tom žádný problém:myslim Proč, když kupoval kočár, rovnou nezkusil jestli se tam vleze? Citovat
John_Ice Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 a nebo AVII....záleží jakej kočár...nemohu posoudit protože mám SW ,ale je pravda,že do 406 se to vešlo lépe.Nejlépe ten kočár vyzkoušej a nekupuj si pro dvojičata,jestli je teda nečekáte Citovat
patko79 Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Tak ja mám decká tri, dva sa vozia už na podsedákoch a jedno vo vajíčku. Čo sa týka kočíka, tak vlezie tam každý skladací športový, (mal som dva) a veľký, ktorému sa dá zobrať dole vanička. Nevošiel mi tam trojkolesový (sesterkin). Citovat
ujomarian Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 najlepšie je isť s autom ku predajni a vyskušať si to, predavačka nenamietala a všetci sme nakoniec boli spokojny Citovat
stanchez Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 mne do SW vojde kociar len tak tak,zo zaciatku som myslel ze ho tam ani nenapracem,ale nasiel som si sposob ako na to..SW som kupoval prave kvoli tomu,aby som s kociarom nemal problem,ale cakal som viac miesta.. Citovat
gaj1182 Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Ja do SW dam kocik v pohode, ale musim ho dat kolmo na smer jazdy, lebo rucka mi zasahuje az k dveram a nezavriem dvere. Kocik sa tam vprace s nasadenymi kolieskami. Tiez som cakal viac miesta. No oproti Felicii, co som mal predtym je to ale sto a jedna. Do nej to voslo tiez len kolmo na smer jazdy, ale iba bez koliesok. Citovat
stanchez Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 len pre ilustraciu...po zlozeni mi vojde na tesno.. Citovat
Martin 1981 Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Původně zaslal: jozef48 Mám dosť netradičný dotaz. Kamarátovy sa narodilo dieťa a z hrôzou zistil že nový kočík aj keď je bez koliesok sa mu nezmestí do kufra samozrejme hovorím o 407. Klasický problém sedanu. Kufor ako svet ale ten otvor. Keďže o pár mesiacov tiež budem nútený zakúpiť kočiar a chcem sa vyhnúť tejto nepríjemnej situácii chcem sa podeliť s niekým kto má malé deti alebo už bol v tejto situácii po prípade poradiť čo a ako. ja som natrepal komplet koc dieta a zenu do 106KY takze asi tak:roll Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.