ambramil Odesláno 11. listopad 2004 Odesláno 11. listopad 2004 Můžete mi někdo poradit? Poslední dobou mi píská v LP kole,ale jen když je volant trochu doprava,nebo když sešlápnu pedál,ale jen velmi jemně.Není to vždy,cesta Ostrava-Praha bez pískání,Praha -Ostrava skoro celou cestu.Dík za odpověď, Citovat
Medvěd Odesláno 11. listopad 2004 Odesláno 11. listopad 2004 Napsán autorem ambramil Můžete mi někdo poradit? Poslední dobou mi píská v LP kole,ale jen když je volant trochu doprava,nebo když sešlápnu pedál,ale jen velmi jemně.Není to vždy,cesta Ostrava-Praha bez pískání,Praha -Ostrava skoro celou cestu.Dík za odpověď, Šoupni ten dotaz spíš do sekce servis, tam Ti jistě nějaký odborník odpoví.:papa Citovat
Ladis Odesláno 12. listopad 2004 Odesláno 12. listopad 2004 Pokud to není řemen v motorovém prostoru na straně ke které se to to zdá, tak vuzuelní kontrola celé hnací skupiny plus se zaměřit na brzdové destičky. Možná shodit kolo a vyzkoušet jestli čelist pustí kotouč (jestli kotouč vychílí desky). Citovat
Driver Odesláno 12. listopad 2004 Odesláno 12. listopad 2004 Co takhle ložisko v kole? Nebo se mu skutečně líbí v Praze a nechce pryč jak píše Petr. Citovat
Guest xxDave Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 Měl sem něco podobnýho, taky sem nejdřív myslel že ložiska, ale nakonec to byly brzdový destičky - byli v nich rýhy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.