Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím.

nezabite ma ak sa spýtam somarinu.

dá sa dať do 307SW r.v.2003 2.0HDi 79kw 6st. prevodovka??

minule keď som mal auto napichnute na diagnostike tak som vydel možnosť zmeniť konfiguráciu na 6st prevodovku a určite by bola 6st prevodovka lepšia ako 5st.

Je mi jasné,že by som musel vymeniť aj ovládanie(riadiacu páku s tiahlami) ale či to sedí čo sa týka motora a spojky,prípadne držiaka... dik za odpovede

Odesláno
Původně zaslal: Gibon83

toto by zaujimalo aj mna, strasne rad bych 6stupnovu prevodovku

však práve. 6st prevodovka by bola určite lepšia ako 5st. a motor by ju určite utiahol keď 1.6HDi utiahne 6st prevodovku.

otázka znie aká by bola vhodná. či z 2.0HDi alebo z 1.6HDi.

samozrejme aby aj \"pasovala\"....

o tom či sa to vyplatí je už iná kapitola,ale podľa mňa by to \"malo\" ist lepšie s 6st prevodovkou.predsa len sú to iné prevodové pomery k lepšiemu....

[upravil dne 8/8/10 drobec.sk]

Odesláno

Ono, ta 6-stupnova nieje zase ziadny zazrak. Ano, sestka je o nieco dlhsia ale nepocitaje, ze nejako vyrazne. Co som sa mal moznost vozit na 6 kvaltovom manuale 2.0HDi tak pri 130 to na 6 tocilo cca. 2300ot. Pri 100 cca. 2000. Takze problem s \"utiahnutim\" slabsim motorom si myslim nebude ziadny. Tym, ze je na nej viac stupnov, tak su vlastne iba lepsie rozlozene. Zase nevyhoda je (to potvrdia urcite aj ostatni), ze v meste sa so 6-kvaltom \"ukvedlate\" k smrti. :D Takze v meste bude 5-kvalt urcite komfortnejsi.

Ja si zatial uzivam 6-kvalt automat. To je asi najlepsia kombinacia. :roker

Samozrejme, kym sa nevysype :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...