drobec.sk Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 zdravím. nezabite ma ak sa spýtam somarinu. dá sa dať do 307SW r.v.2003 2.0HDi 79kw 6st. prevodovka?? minule keď som mal auto napichnute na diagnostike tak som vydel možnosť zmeniť konfiguráciu na 6st prevodovku a určite by bola 6st prevodovka lepšia ako 5st. Je mi jasné,že by som musel vymeniť aj ovládanie(riadiacu páku s tiahlami) ale či to sedí čo sa týka motora a spojky,prípadne držiaka... dik za odpovede Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 určitě dá,myslím, jen jestli se to vůbec vyplatí...,a jestli ji ten motor ,,utáhne\'\':myslim Citovat
Gibon83 Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 toto by zaujimalo aj mna, strasne rad bych 6stupnovu prevodovku Citovat
drobec.sk Odesláno 8. srpen 2010 Autor Odesláno 8. srpen 2010 Původně zaslal: Gibon83 toto by zaujimalo aj mna, strasne rad bych 6stupnovu prevodovku však práve. 6st prevodovka by bola určite lepšia ako 5st. a motor by ju určite utiahol keď 1.6HDi utiahne 6st prevodovku. otázka znie aká by bola vhodná. či z 2.0HDi alebo z 1.6HDi. samozrejme aby aj \"pasovala\".... o tom či sa to vyplatí je už iná kapitola,ale podľa mňa by to \"malo\" ist lepšie s 6st prevodovkou.predsa len sú to iné prevodové pomery k lepšiemu.... [upravil dne 8/8/10 drobec.sk] Citovat
DanculD Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Ono, ta 6-stupnova nieje zase ziadny zazrak. Ano, sestka je o nieco dlhsia ale nepocitaje, ze nejako vyrazne. Co som sa mal moznost vozit na 6 kvaltovom manuale 2.0HDi tak pri 130 to na 6 tocilo cca. 2300ot. Pri 100 cca. 2000. Takze problem s \"utiahnutim\" slabsim motorom si myslim nebude ziadny. Tym, ze je na nej viac stupnov, tak su vlastne iba lepsie rozlozene. Zase nevyhoda je (to potvrdia urcite aj ostatni), ze v meste sa so 6-kvaltom \"ukvedlate\" k smrti. Takze v meste bude 5-kvalt urcite komfortnejsi. Ja si zatial uzivam 6-kvalt automat. To je asi najlepsia kombinacia. Samozrejme, kym sa nevysype Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.