TycoonX Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Zdravim mám z angličáka autorádio 4050 s CD meničom a páčkou pod volant , po vymontovaní CD meniča z neho vytieklo tak 0,5l vody.. po vysušení a vyčistení čítacej hlavy som ho zapojil, no CDčko sa mi nepodarilo prehrat ani za nic.. skusal som aj orig CD a ništ Peugeot 406 starý model , šiel by na tomto rádiu Xcarlink ? Sú neaké podobné vecičky ako xcarlink len za menší peniaz? nie FM transmiter.. to je posledna moznost momentálne tam mám kenwood s cd/mp3 ale orig je orig.. 2. Dá sa na rádiu 4050 vypnúť kód? alebo zmeniť ? Citovat
TycoonX Odesláno 9. srpen 2010 Autor Odesláno 9. srpen 2010 skusal som, ale pri pohlade na tie ceny novych..za pouzite si tiez pekne uctuju..radsej xcarlink.. ale neviem ci pojde s tym radiom Citovat
Ferry Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 nepujde, changer, ktery funguje s timhle radiem se pri trose stesti da sehnat kolem 500-1500Kc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.