L.I.P.O.8 Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Tak přídám tu i své auto.Hodím tu odkaz z tuning206,protože se mi to už nechce znova psát a přihazuju pár fotek i tady.Sory za kvalitu,ale většina fotek je focena mobilem. http://www.tuningclub206.com/forum/viewtopic.php?t=2552 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [upravil dne 11/3/11 06:41 L.I.P.O.8]
Creams Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Máš to hezký jen dvě maličkosti mi vadí a to černý střed kapoty a výška vozu ....
L.I.P.O.8 Odesláno 9. srpen 2010 Autor Odesláno 9. srpen 2010 Tak tu černou kapotu sem chtěl a snižovat už to nebudu.Mám to zakázané a nejsou kačky a už do toho budu ivestovat jen nutné věci.Co,že si se tu po dlouhé době ukázal? [upravil dne 9/8/10 L.I.P.O.8]
volvik Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 Vcera jsem projizdel kolem tebe pak jsem te videl jak si jel kolem zermanek a muzu pochvalit vypada paradne ale jak psal Creams nejhorsi je tak kapota ta vyska uz mi ani tak nevadila ale jak rikam vypada paradne i zvuk ma pekny
Creams Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Původně zaslal: L.I.P.O.8 Tak tu černou kapotu sem chtěl a snižovat už to nebudu.Mám to zakázané a nejsou kačky a už do toho budu ivestovat jen nutné věci.Co,že si se tu po dlouhé době ukázal? [upravil dne 9/8/10 L.I.P.O.8] Nějak teď není na auto čas a věnuji se jiné činnosti brzy to tady asi všichni uvidí a třeba využijou mých služeb
L.I.P.O.8 Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 Původně zaslal: volvik Vcera jsem projizdel kolem tebe pak jsem te videl jak si jel kolem zermanek a muzu pochvalit vypada paradne ale jak psal Creams nejhorsi je tak kapota ta vyska uz mi ani tak nevadila ale jak rikam vypada paradne i zvuk ma pekny No čus a to nevíš,že sem se v pátek s tvojim autem fotnul na parkovišti u Žermanky jak se jede u Husaruvky dolu.Foto hodím odpoledne
MCabman Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 pekná 206 ... a ako to že máš zakázané znižovať ?
L.I.P.O.8 Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 Původně zaslal: MCabman pekná 206 ... a ako to že máš zakázané znižovať ? No protože uvažujeme s přítelkyní,že budeme stavět barák tak už do toho nemám investovat a mám šetřit a navíc bych to chtěl příští rok prodat a koupit něco většího co by se hodilo i na stavbu
L.I.P.O.8 Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 s Volvikovou 106kou Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us jedna od přehrady Uploaded with ImageShack.us a tuhle nekomentuju:mrk Uploaded with ImageShack.us
L.I.P.O.8 Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 Já sem ho umyté měl.V takovém počasí bych se špinavým autem ani nevyjel,akorát že já sem měl na to čas bo sem byl doma z roboty už v 1
volvik Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 No jo to se potom mluvi jinak no jo ja jsem musel byl jsem tam s pritelkyni me se posledni dobou nejak nedari umyt jak ho umyju tak na druhy den zase chcije
L.I.P.O.8 Odesláno 11. březen 2011 Autor Odesláno 11. březen 2011 Tak rozhodl sem se ho prodat.Potřebuju větší auto.Cenu si představuju kolem 100 000
Recommended Posts