Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jozef48

Mnulý týždeň mi menili v Peugeote pravý predný čap. Origo stojí 125 e a licenčný 70 e a neviem o tom žeby mi robili geo

jak vidno z toho odkazu,že je to slabina 407 a už o tom vědí je,že už origoš čepy nejsou tak ,,laidácky,,udělané. Ty čepy byly puštěni jako repliky(náhrady),takže když zvolíš repliku a ušetříš několik kaček, tak může to nastat opět a nemusíš mít ani 15 000km najeto.

Co vím,tak prostě origoš čepy jsou už lepší kvality než byly a vydrží o mnohem víc než předešlé(a teď i repliky)

.....ono tam vlastně popisujou celej problém,proč byly špatné...

[upravil dne 10.8.2010 John_Ice]

Odesláno
Původně zaslal: patko79

Tak neviem či by som po výmene čapu jazdil bez geometrie :bojim

Po výmene takzvaného čapu nemusíš ísť na geometriu. Ľavý čap mi menili v origo Peugeot servise a s geometriou tam nič nerobili, tak keď mi odišiel ten na pravej strane tak sme ho vymenili doma a ušetrili cenu práce čo nie je lacná.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Judes

Původně zaslal: patko79

Tak neviem či by som po výmene čapu jazdil bez geometrie :bojim

Po výmene takzvaného čapu nemusíš ísť na geometriu. Ľavý čap mi menili v origo Peugeot servise a s geometriou tam nič nerobili, tak keď mi odišiel ten na pravej strane tak sme ho vymenili doma a ušetrili cenu práce čo nie je lacná.:papa

Mno nemusíš ako nemusíš, ja nie som mechanik, ale podľa kolegu je lepšie zaplatiť 20€ za geometriu ako potom nadávať na vlastnú blbosť. Mechanické veci si taktiež opravujem a vymieňam sám, ale čo sa týka podvozku, na geometriu chodím vždy po akomkoľvek zásahu a NIKDY som zatiaľ neodišiel bez potreby prestavovania, aj keď len desatiny (no mohli to spôsobiť aj naše cesty, hoci som typ, čo obchádza každú jamku:))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...