volnasek Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Dá se provést výměna spodního čepu doma?Je nutné dělat potom geometrii nebo sbíhavost? [upravil dne 8/8/10 volnasek] Citovat
lika Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 dá. trvá to cca 45min. jediný problém je odseknout vnitřní část ložiska čepu. V pátek jsem ho měnil. Citovat
Judes Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Preštuduj si toto vlákno dozvieš sa viac . Citovat
jozef48 Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Mnulý týždeň mi menili v Peugeote pravý predný čap. Origo stojí 125 e a licenčný 70 e a neviem o tom žeby mi robili geo Citovat
Brandy20 Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 no neviem, ja som sa bol pýtat na cenu ,,v Peugeote,, predneho spodneho capu a povedali mi že 92€ Citovat
jozef48 Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Neviem ako inde ale v Michalovciach maju akciu na podvozkové diely a pôvodná ceny je 125 a akcia je 30% tak môže byť Citovat
patko79 Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Tak neviem či by som po výmene čapu jazdil bez geometrie Citovat
John_Ice Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Původně zaslal: jozef48 Mnulý týždeň mi menili v Peugeote pravý predný čap. Origo stojí 125 e a licenčný 70 e a neviem o tom žeby mi robili geo jak vidno z toho odkazu,že je to slabina 407 a už o tom vědí je,že už origoš čepy nejsou tak ,,laidácky,,udělané. Ty čepy byly puštěni jako repliky(náhrady),takže když zvolíš repliku a ušetříš několik kaček, tak může to nastat opět a nemusíš mít ani 15 000km najeto. Co vím,tak prostě origoš čepy jsou už lepší kvality než byly a vydrží o mnohem víc než předešlé(a teď i repliky) .....ono tam vlastně popisujou celej problém,proč byly špatné... [upravil dne 10.8.2010 John_Ice] Citovat
Judes Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Původně zaslal: patko79 Tak neviem či by som po výmene čapu jazdil bez geometrie Po výmene takzvaného čapu nemusíš ísť na geometriu. Ľavý čap mi menili v origo Peugeot servise a s geometriou tam nič nerobili, tak keď mi odišiel ten na pravej strane tak sme ho vymenili doma a ušetrili cenu práce čo nie je lacná. Citovat
patko79 Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Původně zaslal: Judes Původně zaslal: patko79 Tak neviem či by som po výmene čapu jazdil bez geometrie Po výmene takzvaného čapu nemusíš ísť na geometriu. Ľavý čap mi menili v origo Peugeot servise a s geometriou tam nič nerobili, tak keď mi odišiel ten na pravej strane tak sme ho vymenili doma a ušetrili cenu práce čo nie je lacná. Mno nemusíš ako nemusíš, ja nie som mechanik, ale podľa kolegu je lepšie zaplatiť 20€ za geometriu ako potom nadávať na vlastnú blbosť. Mechanické veci si taktiež opravujem a vymieňam sám, ale čo sa týka podvozku, na geometriu chodím vždy po akomkoľvek zásahu a NIKDY som zatiaľ neodišiel bez potreby prestavovania, aj keď len desatiny (no mohli to spôsobiť aj naše cesty, hoci som typ, čo obchádza každú jamku:)) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.