rootsky Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Bohužel mi zemřel známý automechanik, který servisoval můj vůz. Nezná někdo někoho šikovného na Jablonecku n.N, Liberci a okolí (Turnov a okolí také není problém) u koho bych mohl provádět odborný servis svého Peugeotu za rozumnou cenu? Citovat
rootsky Odesláno 10. srpen 2010 Autor Odesláno 10. srpen 2010 Na servis jsem asi sehnal pomocníka \"motoráře\", takže mi vpodstatě chybí šikovný autoelektrikář, který zvládne 406ku. Práce bych měl pro něj dost, od zapojení přídavných přístrojů, nefunkční otáčkoměr až po nefunkční ventilátor v sahaře. Kdyby uměl ještě k tomu rozchodit, nebo překopat \"hudbu\" bylo by to super... Citovat
hudy Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Dost slusnej je Radek Moc v Ruprechticich http://www.edb.cz/Detail.aspx?L=CZ&SML=6107290228000 Citovat
xplayer5 Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 poradí někdo někoho z liberce, kdo dělá peugeoty za rozumnou cenu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.