mattoni1425 Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Tímto bych chtěl představit mojí klíčenku P 106, je vyrobená v roce 1998 na podzim, motor má obsah 1124ccm a výkon 44kw. Tento kousek byl vyroben pro německý trh a v roce 2008 byl dovezen do ČR a zakoupen předchozím majitelem prosvou ženu. od počátku je auto nekuřácké čisté a voňavé. Od předchozího majitele jsem prcka koupil loni v březnu. zde má být fotografie která je úplně dole. následovalo zatonování skel následně jsem si pořídil nová kola Následoval problém s motorem musel jít ven, ojnice mi prošla skrz blok motoru. při které se dále měnily lampy za čiré s černým podkladem vepředu s AE. pořídil jsem si také sportovní kapkovitá zrcátka poslední úpravou byla montáž stavitelného podvozku v-maxx chtěl bych tímto poděkovat všem co mi stím pomáhali a pomáhají. Díky kluci. PS: akutně by to chtělo nějaký nárazníky. původní podoba p 106 jak jsem jí koupil. nevím jak to vložit dopředu z pc. [upravil dne 6/8/10 mattoni1425] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.