MALE FROG Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Já mám Brembo Max na octě a nereznou:D Citovat
BrankoKK Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 pocujte, daju sa zinkovat uz aj pouzite kotuce, na ktorych uz je hrdza, alebo to musia byt fungel nove? mam stare kotuce odlozene, tak by som chcel vyskusat pozinkovat, ze ci to prinesie dajaky rozdiel... Citovat
Haryk Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 zinkovat se dá k deco,ale i starý kus železa,který pak vyhodíž páč je k nepotřebě,ale je pěkně zinkovanej:D Citovat
BrankoKK Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 super, takze to by sme mali ale nakolko mi tam ta hrdza vadila, natrel som kotuce bielou farbou - chyti ten zinkovy povlak aj na farbu alebo ju musim odstranit? Citovat
Durko Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 pred zinkovaním sa to namáča tuším do nejakej kyseliny. aj ked kotúče? aká tam može byť teplota kotučov pri brzdení? dostane sa to medzi kotúč a platničku stratí to brzdny učinok a PA PA Citovat
bajza206 SW Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 No a co třeba ty kotouče namazat vazelínou :myslim:myslim:myslim:myslim větší nesmysl jsem neslyšel Citovat
BrankoKK Odesláno 18. září 2010 Odesláno 18. září 2010 no teplota kotuca pri brzdeni, ked sa zahreje, tak moze byt cca 600 stupnov. ono, z tej trecej plochy sa ten zinok zbrusi tak ci tak, ale ide mi skor o ten zbytok, ja ked vidim hrdzu na kotuci, tak ma ide trafit slak [upravil dne 18/9/10 od BrankoKK] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.