Guest MMMMM Odesláno 25. červenec 2010 Sdílet Odesláno 25. červenec 2010 Našel jsem zeschlého brouka, nevíte co to je za brouka - připadá mi to jako chroust. Když ho chci zachovat, musí se nějak vypreparovat. Máte s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolly1010 Odesláno 25. červenec 2010 Sdílet Odesláno 25. červenec 2010 Ztáhni ho z kůže a vycpi ho pilinama a pak foukni bezbarvým lakem A nebo se mrkni sem: http://www.cetoniidae.com/preparation.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 25. červenec 2010 Sdílet Odesláno 25. červenec 2010 Chroust to není ani nahodou, ale počkej na nějakýho broukologa, ja ti neřeknu co to je, ale chrousta poznám teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy56 Odesláno 25. červenec 2010 Sdílet Odesláno 25. červenec 2010 jestli je to VW brouk,dej ho do garáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnotherOne Odesláno 25. červenec 2010 Sdílet Odesláno 25. červenec 2010 Alebo za mikrofón. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kurt Odesláno 25. červenec 2010 Sdílet Odesláno 25. červenec 2010 Podle mě je to Roháček - http://www.locr.com/photo-germany-hesse-gelnhausen-heegstra%C3%9Fe-14-13729373 Co mě ale zaujalo víc - ty si lakuješ nehty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest MMMMM Odesláno 25. červenec 2010 Sdílet Odesláno 25. červenec 2010 To jsou ruce manželky (dělnice), já fotil Tak je to roháček kozlík (samice). Ale s tou preparací je to nářez. díky [upravil dne 25.7.10 MMMMM] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benžík Odesláno 25. červenec 2010 Sdílet Odesláno 25. červenec 2010 Je fakt mrtvej? Nedela jenom mrtvyho brouka? Abys ho nepreparoval zaziva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budhas Odesláno 25. červenec 2010 Sdílet Odesláno 25. červenec 2010 Já mám brouka v hlavě, ale toho asi nevycpu... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 25. červenec 2010 Sdílet Odesláno 25. červenec 2010 Dal bych ho normálně do mrazáku dokud nenasbírám další a potom upravit asi nejlíp na pánvi na trošce másla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demo Odesláno 25. červenec 2010 Sdílet Odesláno 25. červenec 2010 samicka rohace.... http://cs.wikipedia.org/wiki/Roh%C3%A1%C4%8D_obecn%C3%BD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 25. červenec 2010 Sdílet Odesláno 25. červenec 2010 Koblih: no super, jen bych ho malinko spařil před smažením, změknou tím krovky a nelezou pak mezi zuby:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik.e Odesláno 25. červenec 2010 Sdílet Odesláno 25. červenec 2010 ozzy56: ty to dycky rozlouskneš u většiny tvých odpovědí se dobře bavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest bostich Odesláno 26. červenec 2010 Sdílet Odesláno 26. červenec 2010 Plné bílkovin, jídlo budoucnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.