kasspik Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Zdravim všechny..chci se zeptat na pomoc.. jedna se mi o to, že mi někdo minulej týden vykradl auto a vzal si i originální radio a sice nevim jak se dotyčnému povedlo i s konektorem..a tak mi ted trčí jen dráty a upřímně nevím který drát je na co..mám příručku na 307 a koukám na to jak divý..byl bych rád,kdyby se nějaká dobrá duše našla co by mi poslala barevné schéma s popisem dratků jaká barva na co je -popis pro tupce:-) a kde co příjde..mám 307 brEAK 2002 budu rád když to někdo hodí na mail..stačilo by i foto kasspik@seznam.cz díky a přeji hezký den Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filas1 Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Barvy drátů asi jen tak nenajdeš, nech si to od někoho zapojit, kdo montuje autorádia. Ten si to změří měřákem a popis nepotřebuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasspik Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 ahoj a dík...kupodivu jsem na to nějak přišel..na šroŤaku jsem našel se sťěstím ten samej model a kupodivu i stejná kabeláž s barvným označením..takže to bylo pak už jednoduché...aspoň tak..ale už se do takových akciček nepuštím.. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts