ozzy56 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Prosím o pomoc ty,co mají el. schémata a rozumí jim , díval jsem se na link--Drivera-- a bitron v autě nenašel...,proměřili jsme relátka na saharách a vše čisté,nezoxidované a funkční...,jedna sahara (pravá) se při zapnutí klimy točí,druhá při přehřátí vody né... takže,spínání sahar řídí čidlo na termostatě,nebo ŘJ motoru? dík:) VIN VF37ERHYF33160821 [upravil dne 25/7/10 ozzy56] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Řešili jsme spínání sahar na kámošově 306 HDi 2000 a sahara sepla po propojení konektoru od snímače teploty u termostatu. Zkus to;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubakkaja Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 A nesepne ona uz jen po vytazeni toho cidla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abio Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 staci propojit kontakty na cidlu chladice vody, u mne to tak je... ale mne se toci jen jedna vrtule protoze, druha mi nejde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjukemen Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 ..ked som skušal odpojiť čidlo teploty vody tak sa mi obe vrtule roztočili naplno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko306 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Člen Miroja, riešil problém so saharami a aj sa myslím rozumie do schém, tak mu pisni mail alebo SZ. Viem, že aj svojpomocne problém vyriešil. Inak malo by ich zopínať čidlo teploty a relátka čo sú medzi vrtuľami tuším. [upravil dne 25/7/10 marko306] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 díky za názory, zkusím to čidlo,pak se ozvu:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts