sliki Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Zdravim Chci se zeptat jestli kaslík v palubce u spolujezdce a plasty pod volantem a ty boky na palubce co jsou schovaný po zavření dveří pasujou z coupe na sedana? Já je má totiž u svojí 406 šedý a rád bych dal palubky celou do černý barvy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 pasujou, palubka je stejná Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majty Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 plasty jsou dokonce zamenne i mezi novym a starym modelem. Jen u plastu pod volantem jsou rozdily v uchyceni. Starej model ma tusim sroubky a novej model ma takove plastove \"srouby\" Ale s mensi upravou to tam pasne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sliki Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 jo tak to je super a majty já jsem s tebou mluvil taky o prodeji toho plastu pod volantem jak je tam to štelování náklonu světal atd.. ty jsi řikal že ho máš a že mi pošleš jeho foto a zatim si se mi neozval psal jsem ti několik sz a nevim jestli k tobě došli nebo ne? [upravil dne 25/7/10 sliki] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sliki Posted August 2, 2010 Author Share Posted August 2, 2010 ještě se chci zeptat k tej palubce jestli když to budu měnit z tý šedý na ten černej tak jestli kvuli tomu musim vyndavat celou palubku nebo jestli to vyndám všechny ty díly po kouskách? a ještě mám dotaz jakej je rozdíl mezi výztuhu předního nárazníku starýho a novýho modelu 406ky:myslim:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Da sa to po kuskoch a je to uplne v pohodicke praca, ale si prvy clovek ktoreho poznam ktory dobrovolne prechadza zo sedeho na cierne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sliki Posted August 2, 2010 Author Share Posted August 2, 2010 fakt jo no to víš ta šedá barva se mi moc nelíbí a jak je s tou výztuhou nárazníku to nikdo nevíte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sliki Posted August 5, 2010 Author Share Posted August 5, 2010 Fotky pro čakoma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sliki Posted August 5, 2010 Author Share Posted August 5, 2010 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
čakom Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 ta vyztuha bude z new modelu. koukni na moji z old je uplně jina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts