Guest j.visky Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 ahoj, asi nebudu první, tak se kdyžtak omlouvam. ale chci se zeptat, kde bych našel pojistku na čidla, manual sem někde vytrousil, tak doufam, že pomužete vy. díky předem;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest j.visky Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 neví nikdo kluci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Koukal jsem do dokumentace a nic jsem nenašel. Jaký máš problém? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest j.visky Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 díky aspoň někdo;) já právě taky nenašel kde by to mělo být..ale od jednou pojistkou bývá i více funkcí. ale k problemu. když dam spátečku, tak mi to hodí hlášku že parkovací čidla nejsou aktivní, nevim jestli je to takle doslovně, zítra doplnim, ale prostě nejdou. a zkoušel jsem je zapnout a vypnout příslušným knoflíkem. známej mi přávš poradil,at zkusim pojistky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Žádné pojistky.....máš jedno ze 4 čidel špatné a proto ti to hodí tuhle hlášku a deaktivuje celý systém.....jedině diagnostika a ta řekne které je KO.....já měl před 1,5 rokem to samé......jedno čidlo stojí cca 3000,- kč. Kdyby si hned do prvního příspěvku napsal co to přesně dělá tak už to víš [upravil dne 1-8-10 Přema] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Možno len z niektorého odpadol drôt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest j.visky Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 oka, díky;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cybercop Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 a mne raz idu senzory a raz zase nie.Nejaky kontakt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milhaus65 Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Možná nebo taky spinač zpátečky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavino1 Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 je velky alebo aky rozdiel medzi origo a tymi za asi 1500Kč diki [upravil dne 15.2.11 21:01 slavino1] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts