P607Olda Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Koupili jsme novou pračku, ale návod - popis jednotlivých programů - je velmi strohý. Prosím Vás o pomoc, jestli máte možnost sehnat nebo najít prodrobnější popis. Jde mi hlavně o to, jaké kroky obsahují jednotlivé programy (předeprání, hlavní praní, kolik máchání, odstředění, aviváž?). Programy jsou v návodu označeny jen krátkým heslem, např. Bavlna, Intenzivní, Jemné - z čehož není patrné, co vlastně pračka bude dělat. Děkuji předem za pomoc - v Googlu se tolik neorientuji. Pomohl by mi návod v jakémkoli běžném jazyku. [upravil dne 24.7.2010 P607Olda] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Jen tohle, je to k nižšimu typu, a taky strohý, jinak nic - http://www.ceskenavody.cz/download.php?id=1693 Zkus napsat přímo do Bosche, třeba něco pošlou http://www.bosch.cz/content/language1/html/index.htm [upravil dne 24/7/10 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Ono to najdeš na www.bosch.de ale je to ve skriptech, takže ti nedám odkaz. Jinak tvrdí, že když napíšeš na spareparts@bshg.com tak ti návod v PDF pošlou a fungují prý nonstop. Tady vodklepni ten vodkaz v prostředku strany a zadej typ http://www.bosch-home.com/de/hausger%C3%A4te/infomaterial/gebrauchsanleitungen.html [upravil dne 24/7/10 koblih69] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 Přesně takový návod mám, ale není z toho např. jasné, jestli \"program\" s názvem Předepraní (Prewash) zahrnuje i celé praní a máchání, anebo samotnou předpírku. Podle polohy voliče se to nepozná, protože programátor je elektronický a volič programů se během praní nehýbe - je to prostý přepínač. Samozřejmě, dá se to vyzkoušet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Jenže mam obavy že mu pošlou stejny navod který už má, bylo by potřeba požádat o podrobný popis funkcí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 Ten návod je ke stažení kdekoli, ale pořád stejně strohý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 No voni píšou, že jsou tam jen některé a nebo stučné návody a pro úplně volat nebo mailovat.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 koblih69: na těch stránkách jsem už byl, je to pořád stejné. Tak tam budu mailovat (anebo to tedy vyzkouším prakticky, co to dělá...). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 No nic uvidíš co napíšou, fandím ti, pračku máme 3., ale jak se to ovládá mě zatím nenapadlo zkoumat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Jim zavolej, je to Bosch Neni to Čína, vědí co dělají a ví, že když už je musíš telefonicky otravavovat, jsi zoufalý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted July 27, 2010 Author Share Posted July 27, 2010 Včera jsem tam psal, žádná odpověď. Dnes jsem tam volal, hezky se se mnou bavila, ale naznačila, že postup praní je výrobní tajemství. Nějaký návod prý pošle, ale zatím nic nedošlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Postup praní je výrobní tajemství? Sakra to jsou srandisti, sem zvědavej co a jestli pošlou. Kam jsi volal ? ČR nebo DE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted July 27, 2010 Author Share Posted July 27, 2010 Poslala!!! Je to ten návod, který jsem dostal k pračce (černobíle, česky i slovensky). Ke stažení zde: www.citroeny.wz.cz/WLF20262BY-cz,sk-Q4ACZM1093.pdf Volal jsem do ČR. [upravil dne 27.7.2010 P607Olda] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts