Jump to content

Aut. pračka Bosch WLF 20262 BY popis programů?

P607Olda
 Share

Recommended Posts

Koupili jsme novou pračku, ale návod - popis jednotlivých programů - je velmi strohý.

Prosím Vás o pomoc, jestli máte možnost sehnat nebo najít prodrobnější popis.

Jde mi hlavně o to, jaké kroky obsahují jednotlivé programy (předeprání, hlavní praní, kolik máchání, odstředění, aviváž?). Programy jsou v návodu označeny jen krátkým heslem, např. Bavlna, Intenzivní, Jemné - z čehož není patrné, co vlastně pračka bude dělat.

Děkuji předem za pomoc - v Googlu se tolik neorientuji.

Pomohl by mi návod v jakémkoli běžném jazyku.

[upravil dne 24.7.2010 P607Olda]

Ono to najdeš na www.bosch.de ale je to ve skriptech, takže ti nedám odkaz. Jinak tvrdí, že když napíšeš na spareparts@bshg.com tak ti návod v PDF pošlou a fungují prý nonstop.

Tady vodklepni ten vodkaz v prostředku strany a zadej typ http://www.bosch-home.com/de/hausger%C3%A4te/infomaterial/gebrauchsanleitungen.html

[upravil dne 24/7/10 koblih69]

Přesně takový návod mám, ale není z toho např. jasné, jestli \"program\" s názvem Předepraní (Prewash) zahrnuje i celé praní a máchání, anebo samotnou předpírku.

Podle polohy voliče se to nepozná, protože programátor je elektronický a volič programů se během praní nehýbe - je to prostý přepínač.

Samozřejmě, dá se to vyzkoušet...