majco407 Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 dnes som pozeral pod kapotu , a turbo je komplet zasvinene od nejakeho mazu alebo oleja, teda iba jeho spodna cast...nepiska , auto slape v pohode , nijake rusive zvuky....da sa to nejak prtesnit , alebo pomoze len vymena alebo repas???..vdaka . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janou Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 fotka , možno poôže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinsk Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Pokiaľ auto ťahá normálne, tak sa na to vykašli. Turbá na všetkých 1,6 HDi po 100 000 km sú zasvinené. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majco407 Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 ...zajtra hodim foto ..aj toho turba aj toho sajrajtu okolo vstrekov...ja myslim ze ja naozaj dost zasvinene...ale taha normalne...mam ho uz dva roky a este som do motora nsiahol , tak mozno uz teraz je ten spravny cas , dat to popretesnovat ...zatial vdaka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenedi Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 musi turbo piskat zakazdym ked ide? fez vikend som sa vozil na aute ( p 307 1,6 hdi) a turbo piskalo ako ked standardne funguje (ako prievan) mne auto netaha az tak genialne sem tam musim podradit ale s tym druhym autom netreba. ak je tam nejaka zavada zisti to diagnostika???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts