Milan+ Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Kdo hodně cestuje,tak si myslím docela zajímavé http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/citroen/c8/8204991 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Hmmm, pekny. Skoda te motorizace, ale jinak zajimave auto za dobrou cenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Tak to fakt nevypadá špatně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 To jako že se spí na střeše? Tak maximálně pro děti, dospělý by měl problém s délkou :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 Původně zaslal: Medvěd Hmmm, pekny. Skoda te motorizace, ale jinak zajimave auto za dobrou cenu. Šoupneš tam plyn a můžeš cestovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Sorry, ale na klubu jsem provarenej jako odpurce \"bouchacich\" auticek. Me by se to libilo tak s 2,2 HDI, druhym dechem ale rikam, ze momentalne nemam ani 100 tKc, ktere bych mohl uvolnit na nakup auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagic Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 By mě zajímalo, jak se tam leze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Bude to nejspis podobne jako zde: http://www.360dovolena.cz/ Mimochodem to by se mi libilo jeste vic [upravil dne 25/7/2010 Medvěd] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinK123 Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Jsou to pekny veci, ale pekelne drahy. http://www.vanessa-mobilcamping.de/fahrzeugtypen/peugot-807.php Lakala by me ta luzkova uprava. Na SAG foru si nekdo delal vlastni konstrukci na nozkach a pres den se to sklapelo, takze prostredni rada sedacek se dala pouzivat. Na SAG forum pak dal nezistne rozmery - nedelal si to uz nekdo i tady na 807/C8? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Když už něco dělám, tak pořádně :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasula Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 http://www.ford-galaxy.cz/viewtopic.php?f=2&t=2804&start=15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Já to řeším na rybách tak že máme vyndané prostřední a zadní sedačky, na podlaze nafoukneme dvoupostel a je to, ale je fakt, že to vyndávání sedaček mě štve a že není v autě další úložný prostor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko306 Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 a keby dáš matrac na sklopené operadlá sedačiek? Bolo by to moc vysoko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Nebylo by to rovné a tak pohodlné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Ale nezkoušel jsem to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wensdy Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Mám vyndanou prostřední sedačku v prostřední řadě, zadní řadu nemám a když někam jedu tak tam jednoduše hodím spacák a je tam místa na vyspání habakuk. Jen bych pro tento případ uvítal možnost otevírat kufrový dveře zevnitř když chci poránu jít ven z auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 No jo pro jednoho to je super, ale pro dva málo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wensdy Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 To jo. Já to využívám spíše na mejdanech kam jedu bez rodiny a nebo když jedu s rodinou tak oni spí pod střechou a já dávám přednost starším. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasula Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 tak otvirani zevnitr se da dodelat... a neni to nic tezkyho... Osobně o te montovaci postely uvazuju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wensdy Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Já vím, dodělat jde všechno. Jen by se muselo tolik chtít a mít na to čas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts