Dakaros Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Ahoj... tak mam prozměnu opět problém, tentokrát s ventilací auta za deště.... Jakmile trochu prší, tak se mi po zapnutí ofuku skla zamlží celý auto... Už se mi to stalo víckrát a nějak si to nedokážu vysvětlit... sednu do auta, vše v poho, pustim větrák a mam zamlženo, akorát pří naplno puštěnym topení se to jakštakš odmlží, ale jen čelní sklo... jen to nejde jezdit v těhle hycech s topenim... další možnost, kdy se to nemlží je puštěná klima, která ten vzduch vysuší, ale to mi zase nedobíjí baterka... Žádný z aut, který jsem řídil toto nedělali... Dokázal by někdo poradit??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoneDaddy Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Nemáš jen hodně zašvihanej kabinovej filtr? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Taky mi to pracovníci reklamovali, takže jsem zkoušel různá auta a došel jsem k názoru, že když: - je nad 16 st.C - prší, nebo je mokro - v autě jsou dvě nebo více osob - není zapnutá klima tak se okna mlží. Takže vše je OK, zapni si klimu, nebo fukar naplno, nebo topení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouchaj Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Ahoj, mě to dělalo i u předchozího auta, jediný co mi na to zabíralo je antifog (sprej nebo rozpračovač) to nastříkáš na skla rozetřeš hadrem a máš na čas klid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts