dzana.m Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Zdravym tak mam další problem nechce se mi vypnout ventilator jel sem ve středu na chlum a zapnul sem si klimačku a vše vypadalo vcajku po pul cestě sem zastavyl na kafčo a vypnul jsem motor a ventilator bežel pořád říkal je vedro tak chladí asi po švrt hodine sem nastaroval a ventilator se pochvyli vypnul pak jsme dorazyli na místo a auto sem vypnul a vše bylo vpořádku ventilator nebežel byl jsem neco vyřídit v kempu a pak jsem nastartoval a automaticky mi nabehla klima a vetrák se hned rozbeh přejel sem do jineho kempu asi jeden kilák a vypnul jsem motor a ventilator bežel pořád tak sem sí říkal že zas chladí a pochvyli se vypne a chyba nevypnul tak sem ještě čekal asi patnác minut ale pořád bežel tak sem vytáh pojistku abych nevydundal baterku druhý den aniž bych nastartoval tak skusím dát pojistku zpatky a co se nestalo ventilator se rozbeh a začal chladit auto bylo studené prosím o radu co stím včera jsem odjíždel a celou cestu mi bežel ventilator a ani jednou nevypnul co stím :myslim:myslim [upravil dne 24/7/10 dzana.m] [upravil dne 29/8/10 dzana.m] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzana.m Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 opravdu nikdo nevý čím to muže bejt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajvet Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 co čidlo teploty?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Zkus mrknout na relátka od sahar, je to dost častá závada;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Přikláním se k tomu, že se \"lepí\" kontak relátka. Nouzově by mělo odskočit po klepnutí, ale asi se zase po sepnutí přilepí. Buď kontakt zaleštit a nebo vyměnit relé. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzana.m Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 tak sem to šel zkusit a opet když sem zandal pojistku tak se hned ventilator rozbeh hned sem ji vyndal a že se kouknu na to čidlo co budu povídat přístup super:D:D ale podařilo se ,vytách sem konektor a zkusil sem ho zandat zpátky a že skusím dát pojistku tak ji zandám a ehle ventilator stál tak si říkam parada třeba špatnej kontak tak sem šel nastartovat a zapnul klimu normalně sepla tak se du podívat na motor a sliším nejaký cvakaní jak je saní a pochvily se zapnul ventilator a asi vo deseti vteřinách se zas vypnul říkám parada tak sem to ještě chvylku nechal bežet a zas se zapnul ventilator a už bežel dýl tak chvylku počkám a pořád bežel tak sem nejdřív vypnul klimu a vent. bežel pořád tak sem chvylku počkal a pořád bežel tak sem vypnul motor a pořád bežel tak sem počkal a nic pořád bežel tak sem zas vytách pojistku, po chvyli sem ji zandal a vent. stál tak sem nastartoval a zapnul klimu vent. po chvyli zapnul a po 3 vte. se vypnul tak říkam skusím to projet a pohoda ujel sem asi 10 km a vent. nic pohoda tak uvidíme [upravil dne 24/7/10 dzana.m] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzana.m Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 ještě jeden dotaz když budu chtít vymenit teplotní čidlo tak musím vypustit klimu :myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 607ma nema relatka vonku. je to ovladane z riadiacej dosky motora a teraz nies om si isty ci tam je to ovladane relatkom , alebo PWM signalom cez tranzistor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Ked pripojim auto na diagnostiku a dam povel na zapnutie ventilatora tak nepocujem ziadne cvaknutie relatka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzana.m Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 to bylo cvakaní jak je sací potrubý za boxem co je filtr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Tak potom bude zalepene rele. Na tej mojej mitrhe nemam rele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzana.m Posted August 28, 2010 Author Share Posted August 28, 2010 tak asi vyřešeno vypadá to že se lepí relatko protože když se zapne vetrák a nechce se vypnout tak klepnu do tý krabyčky u sahar co sou relatka a ventylator se vypne tak prosím o radu nevýte nebo nemá nekdo skušenost jak se sundáva celej předek maska a narazník abych se moch dosta ktem relátkum předem moc dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzana.m Posted August 29, 2010 Author Share Posted August 29, 2010 nikdo nemá skušenost nebo nejakou radu jak nato:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts