apevecko Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Zdravim,ta dlouha gumova lišta nad prahy,na spodni strane dveri,ma nejaky vyznam?Decka pri vystupovani vzdycky o ni zavadi nohou,vyrvou z tech cudliku,je uz cela pokrivena a spatne doleha.Kdyz ji uplne sundam,vcetne tech uchytek,stane se neco? Pavel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 na spodní straně dveří není nic, guma je jen na prahu dveří,je tam kvůli lepšímu utěsnění dveří a tím i odhlučnění...,když ji dáš pryč nestane se nic...,vytáhni ty plastové cudlíky co ji drží a gumu přinýtuj přes karosářské podložky trhacíma hliníkovýma nýtama, budeš mít pokoj nafurt...,nic nemusíš vrtat--díry tam jsou po těch cudlíkách gumu bych pryč nedával, když nic, poteče tam voda ,navíc tady prodávají kluci díly z vraků za slušné ceny...,kup si jinou dobrou:papa [upravil dne 24/7/10 ozzy56] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cune Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Hm, já si tu gumu taky každou chvíli ukopnu A když jí tam vrátim blbě, tak mi tam při dešti zatéká Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiliVFR Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 podlepit a je klid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apevecko Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 podlepeni nepomohlo,nebo jen na chvili,byla jiz stejne cela kriva,je sundana,uvidime,co to udela za deste,nova je tusim za 700kc,to se mi fakt nechce davat,navic,kdyz stejne asi taky nebude drzet,snad jen ty nyty,jak jste tu radili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts