Jump to content

...prejavuje sa nejak to ked odchadzaju vstreky????

majco407
 Share

Recommended Posts

...zdravim ...pozorujem okolo vstrekov ,nieco ako nespalenu naftu, alebo take nieco....je to tam dost mokre...ale vstreky same o sebe su suche....a ked mam okolo 3000otaciek ..tak sa ozyva nejaky divny zvuk , ako keby tam nieco cvakalo alebo nieco podobne....vie niekto poradit....??? je to 1.6hdi, mam nabehane uz 195000km...r.2005.

[upravil dne 23/7/10 majco407]

...mini ...vdaka moc...aspon jediny co poradil...aj som si myslel ze to nebude az take vazne s tymi vstrekmi...auto slape super...len ta elektrika niekedy blbne..ale neni sa comu divit ved mam jeden s prvych modelov takze muchy este nebolia si vychytane...takze dam pretesnit , vymenim podlozky a potom dam vediet...

S tými podložkami to nebude úplne kóšer lebo nespálená nafta nemá šancu \"vyvierať\" okolo vstrekovačov. Keby boli netesné podložky tak skôr sa dostanú hore spaliny ako nafta. S najväčšou pravdepodobnosťou sa jedná o netesnosť vedenia nafty ktorá steká dolu k vstrekovačom. Ale je pravdou že stačí pretesnenie.

Původně zaslal: majco407

...zdravim ...pozorujem okolo vstrekov ,nieco ako nespalenu naftu, alebo take nieco....je to tam dost mokre...ale vstreky same o sebe su suche....a ked mam okolo 3000otaciek ..tak sa ozyva nejaky divny zvuk , ako keby tam nieco cvakalo alebo nieco podobne....vie niekto poradit....??? je to 1.6hdi, mam nabehane uz 195000km...r.2005.

Mně tekla nafta přepadovými hadičky od vstřiků. Projevovalo se to přesně stejně jak popisuješ. Objevila se mi nafta kolem vstřiků. Vyměnil jsem přepadové hadičky a od té doby mám klid. Mám motor 2,0HDi.

Na obrázku je to číslo 8 a v servisboxu je to označené jako zpětné potrubí

[upravil dne 24/7/10 David1400]

[upravil dne 24/7/10 David1400]

vdaka moc chlalani za rady...takze urcite to necham pretesnit a vymenit aj prepadove hadicky..fakt som mal obavy ze to je nieco vaznejsie, ... len to cvakanie pri tych vyssich otackach sa mi nepaci...ale uvidim ci sa to nezmeni ked to bude pretesnene....este raz vdaka.