synator Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Zdravím, koupil jsem si do mé 106 nové diodové parkovačky a narazil jsem na problém jak ty staré vyndat...Normální H4 bez problému a u tech parkovaček si nevím rady...mohl by me nekdo poradit jak je mám vyměnit mám peugeot 106 II díky.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
106sťák Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 já měnil prkovačky kus za kus jen to vtáhneš a zpět nandáš,pokud ti nebude svítit tak ji jen otoč já si koupil ledky červený a je to masakr:super [upravil dne 23/7/10 106sťák] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordlacik Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 ked ti to nebude fungovat kup si take ake tam boli a mas istotu aj u fizlov, lebo diody nie su original a mohol by si mat problemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts