Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

vymena brzdovej kvapaliny


martis

Recommended Posts

vopred sa ospravedlnujem ak sa to riesilo,ale nenasiel som to.

chystam sa vymenit brzdovu kvapalinu,na service box som nasiel ze to ma byt DOT4,ale neviem mnozstvo. nieco tam bolo pisane ze 500ml,alebo 5l.a bude sa komplet vypustat a davat nova a nemam sajnu kolko ide do toho auta. zeby liter?

na auto kelly som nasiel znacku ferodo a ate,cital som ze na znacke nezalezi,ale asi dam ate lebo mam take kotuce :)

len neviem kolko toho kupit.dakujem za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kapalinu nevypoustej, pouze odsaj vsechno z vyrovnavaci nadrzky a pak nalej novou a tou novou kapalinou vytlacuj postupne z hadic a trubek pres odvzdusnovaci srouby na brzdach zbytek stary, pokud bys system vypustil, zavzdusnis ho a muzes zavzdusnit i jednotku ABS, kterou bys pak musel odvzdusnovat s pripojenim na diagnostiku

odvzdusnuje se v poradi PP, LP, PZ, LZ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dobre zze ste mi to napisali :) cize odsajem kvapalinu z nadrzky kolko sa da nalejem novu a potom bude odvzusnovat kazde koleso a nech vytecie stara kvapalina a ked uz bude tiect cista tak je to ok.a samozrejme dolievat novu kvapalinu.dufam ze nezavzusdnim abs to by som velmi nepotesilo :( a asi bude rozumnejsie ked to dam do servisu mi to vymenia za 10eu a nech sa stym babru oni,neviem ani v akom stave su odvzdusnovaky,mozno ani nepojdu vykrutit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak dnes som bol v servise vymena kvapaliny je nedokoncena,vytiahli sme so striekackou kvapalinu z nadrzky nalialy sme novu a zacali sme vytlacat cez odvzdusnovaky isla von stara kvapalina az pokial nesla nova,ale problem je v tom je na soferovej strane v zadu nesiel povolit odvzdusnovak a uz sa nedal kupit novy,tak teraz neviem ci to uz nechat tak,alebo vymenit odvdusnovak a vytlacit von este tu stranu kvapalinu z toho kolesa a ci bude treba odvzdusnit cely system,sa mi zda ze to brzdi normalne :) aky je vas nazor?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nesmies ho zavzdusnit,musis to robit so striekackou ako bolo pisane vyssie,ale ako sa to chova to nemam sajnu :) a ani to nechcem vyskusat :)

urobim to jedno kolo a dufam ze to bude ok,a na spojke hmmm musim poriadne pozriet,lebo na servicebox sa tam nic nepise,ale musi sa a ma to vplyv na spojku? ked tam ostane stara kvapalina v trubkach? len sa pytam ci to tam bude mat nejaky zmysel,lebo to niesu brzdy kde sa to prehrieva :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...