Andreww Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Prosím o radu. Zvedl jsem zadní sedák a našel tam kabel s konektorem viz. foto a nemám tušení, k čemu je. Jediné co mě napadlo, tak v SB bylo psáno, že má auto úpravu CD. Mohlo mít CD měnič, který je vybrakovaný? Díky [upravil dne 22/7/10 Andreww] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreww Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 a ještě jedna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abio Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 jo jo cd menic, ale vybrakovan byt nemusi proste je tam jen kabel navic,kdyby nahodou... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Andreww: Přesně tenhle kabel jsme tu nedávno řešili. Dokonce ve stejný den se ten samý dotaz objevil v sekci servis a 306 (od dvou různých lidí). Je to k CD měniči, je modrý, stejně tak i originál kabel v přístrojovace, potažmo vedoucí do origo rádia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreww Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 Děkuji moc za vysvětlení A kabel za rádiem jsem taky našel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts